Yıldızgücüspor oyuncularına moral vermek amacıyla Nazilli Saray Sineması"ndan destek geldi. Cem Yılmaz'ın yeni filmi Yahşi Batı"yı izlemek için Yıldızgücüspor da oynayan 25 futbolcu ve takım antrenörü Gürhan Sönmez katıldı.

Nazilli Belediyesi Kültür Sarayı Sinema Salonu İşletmecisi Hamdi Kazancı, spora ve sporculara her zaman destek verdiğini belirterek, “Nazilli Belediyespor ve Yıldızgücüspor"a her zaman elimizden gelen desteği sağlamak amacındayım. Takımımızı 3.Ligde ve Süper Amatörde temsil eden güzide 2 takımıza elimizden gelen işimiz gereği Sinema"da film izletme desteği veriyoruz. Vizyona giren tüm filmlerde futbolcularıma haber veriyoruz ve kendileri de zamanlarını ayarlayıp takım halinde geliyorlar. Futbolcuların Moral kaynağı olmaya çalışıyoruz. Her zaman para veya iyi bir söz moral vermeyebilir. Vizyonda olan filmleri birlikte izlemeleri hem moral açısından hem de kafalarındaki olumsuz düşüncelerden uzaklaşmalarını sağlıyor. Nazilli"de oynayan tüm takımlarımıza ve hocalarımıza yaptıkları işte başarılar diliyorum” dedi.
Kendilerine verilen destekten memnun olduğunu belirten Yıldızgücüspor Teknik Direktörü Gürhan Sönmez de, “Lige verilen arada kaybettiğimiz maçlardaki hatalarımızı yaptığı idmanlar ve çalışmalarda gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Futbolcularımıza gerek bireysel konuşmalar gerekse bu tarz toplu etkinliklerle moral vermekteyiz. İkinci yarı hazırlıklarımız saha içi ve saha dışında son hız devam ediyor. İlk hafta bay olan takımımız 14 Şubat"ta oynayacağı Davutlar deplasmanı için çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

Cem Yılmaz"ın son filmi "Yahşi Batı" izleyenleri tatmin etmediği söylenirken, Yıldızgücüspor oyuncuları tarafından çok beğenildiği belirtildi./iha