Aydın-Denizli Karayolu üzerinde Nazilli Devlet Hastanesi köşesinde bulunan özel bir bankanın ATM"si önünde yatan Mustafa Göktekin"in 46), 2-3 gündür burada yattığını öğrenen ve kendiside bizzat yaşlı adamı orada yatarken gören İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Göktekin ile ilgilenilmesi talimatını verdi. Polis ve sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak hastaneye kaldırılan yaşlı adam, tedavi altına alındı. Göktaskin"i hastanede ziyaret eden Kaymakam Yıldız, yaşlı adamdan sorunları hakkında bilgiler aldı.
Yoldan geçerken yaşlı adamın dikkatini çektiğini belirten Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, “Vatandaşlarımızın bu hale gelmesinden gerçekten üzgünüm. İnsanların bu hale gelmesi, kimsesinin olmadığı görünen ve sokakta yatmasının çok zor olduğunu düşünüyorum. Kaymakamlık olarak vatandaşımıza kalacak yeri olmadığı için kalacak bir yer ve ona bakacak bir bakıcı bulacağız. Kaymakamlık olarak Evde Hasta bakıcı projemizden yararlandıracağımız bakıcıya da ücretini ödeyeceğiz. Nazilli"de hiç kimsenin kimsesiz olmadığını belirtirken elimizden geleni her zaman Nazilli için yapacağımızı belirtiyorum” dedi.
Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Mustafa Göktekin"in sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız tarafından kendisine gerekli yardımların yapılacağı belirtildi.