Beşiktaş Yönetimi, Bobo"nun satılması durumunda bir yıldız ismi daha transfer etmek için harekete geçerken, kombine satışlarının düşük kalmasından da şikayetçi olduğu vurgulandı.

Delgado"nun sakatlığından sonra arayışlarını forvet hattından orta sahaya çeviren Kartal"ın, bonservisi Inter"de bulunan Ricardo Quaresma"yı gözüne kestirdiği vurgulandı.

Siyah - beyazlı taraftarların da sanal ortamda, “Başkanım sesimizi duy. Quaresma"yı al, bombayı patlat” başlıklı bir kampanya başlattığı gözlemlendi. Portekizli futbolcunun menajerleriyle temas halinde olan siyah - beyazlı yönetimin ise bugün kadar 4 bin tane kombine satılması nedeniyle yıldız oyuncu için kaynak sıkıntısı yaşadıkları vurgulandı.

Kombine satışlarının azlığından şikayetçi olan Beşiktaş Yönetimi"nin, talebin artması halinde Portekizli yıldızın transferi için düğmeye basacağı öğrenildi.

Quaresma ile ilgilendiklerini doğrulayan yönetimin, bu oyuncuyu kiralama yoluna da gidilebileceği bildirildi. Inter"in hocası Mourinho"nun ise Quaresma"ya bir şans daha vermeyi düşündüğü vurgulandı.