Bir magazin muhabirine küfür ettiği iddiasıyla 2 yıla kadar hapsi cezası istemiyle yargılanan şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki gece basına karşı yine terör estirdi.

Arnavutköy'de bulunan bir balıkçıda menajeri Haluk Şentürk ile birlikte yemek yiyen Tilbe, çıkışta muhabirlerin üzerine yürüdü. Elindeki çantayı sağa sola savuran Tilbe "Çekilin önümden, sizinle işim olmaz artık" diyerek apar topar aracına bindi. Bununla yetinmeyen Tilbe, kendisini görüntülemek isteyen muhabirlerin üzerine aracını sürdükten sonra hızla mekandan uzaklaştı.

Trafiği birbirine katan Tilbe, ne trafik ışıklarına ne de trafik kurallarına aldırış etmedi. Yol ortasında aniden duran Tilbe, kasıtlı olarak aracını geri vitese alarak arkasındaki basın aracına çarptı. Kendi aracının arka tamponunda ve geride duran gazetecinin aracında küçük çapta maddi hasar oluşan ünlü şarkıcı daha sonra aracından inerek yol ortasında bağırıp çağırmaya başladı.

ANLAMSIZ ALKIŞLAR...

Anlamsız bir şekilde alkış tutan Tilbe, daha sonra yeniden aracına bindi ve yakındaki bir benzin istasyonuna girdi. Burada aracına yakıt alan ünlü şarkıcı gazetecilerin kendisine yöneltiği soruları duymazlıktan geldiğini belirtmek için müziğin sesini de sonuna kadar açtı.

Sabah