Yıldız Asyalı"nın eski sevgilisi Volkan Hacıgümüş, genç oyuncunun yeni sevgilisi Sertaç Akkaya ile konuşmak için buluştu. Hacıgümüş, buluşmaya Akkaya ile birlikte gelen İlhan Balamur"u çıkan kavgada bıçakla ağır yaraladı

İSTANBUL Cihangir, müzisyen-oyuncu Yıldız Asyalı"nın eski ve yeni sevgililerinin kavgasına sahne oldu. İddiaya göre; yıllar önce televizyon dünyasına Haluk Bilginer ile birlikte oynadığı “Eyvah Babam” adlı diziyle giren Yıldız Asyalı"nın eski sevgilisi olan moda tasarımcısı Volkan Hacıgümüş, geçtiğimiz hafta Asyalı"nın cep telefonuna “aşk mesajı” gönderdi. Ancak mesajı, genç oyuncunun yeni sevgilisi Sertaç Akkaya okudu.

"BULUŞALIM"
Sevgilisinin cep telefonuna gelen mesaj üzerine öfkeden deliye dönen Sertaç Akkaya, Volkan Hacıgümüş"ü Cihangir"e çağırdı. Sertaç Akkaya görüşmeye öğretmen arkadaşı İlhan Balamur ile birlikte gitti. İkili “buluşup” konuşmaya başladıktan kısa bir süre sonra tartışma çıktı.

GÖĞSÜNE SAPLADI
Ve tartışma bir anda tekme ve yumrukların konuştuğu kavgaya dönüştü. Sertaç Akkaya"nın arkadaşı İlhan Balamur tarafları ayırmak için kavgaya müdahale etmek istedi. Bu sırada Volkan Hacıgümüş yanında getirdiği ekmek bıçağını Balamur"un göğsüne sapladı. Ağır yaralanan İlhan Balamur kaldırıldığı hastanede tadavi altına alınırken kavga ihbarıyla olay yerine giden Beyoğlu Asayiş Büro Ekipleri, Volkan Hacıgümüş"ü suç aleti bıçakla yakaladı.

DURUMU KRİTİK
Volkan Hacıgümüş daha sonra Sertaç Akkaya ile birlikte Emniyet"e götürüldü. Yıldız Asyalı için kavga ettiklerini itiraf eden Volkan Hacıgümüş “adam öldürmeye teşebbüs ve mala zarar verme” suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İlhan Balamur"un sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.

KAYNAK: HABERTÜRK