Roman vatandaşlar tarafından alkışlar eşliğinde karşılanan Yıldız Nazilli’ye geri döneceğini ve Nazilli’den siyasete atılacağının sinyalini verdi.
“Kaymakam olarak ayrıldığım Nazilli’den belediye başkanı olarak geri dönmek istiyorum” diyen Kaymakam Caner Yıldız; ”2005 yılında geldiğim Nazilli’de Kaymakam olarak 6 yıl görev yaptım. Burada çok iyi diyaloglarım var, burada iyi dostluklarım var. Nazilli’yi çok seviyorum. Ve Nazilli için bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum. Kaymakam olarak burada önemli projelerin altına imza attık. Şu anda bulunduğumuz mahalledeki bir çok evi devletimizin verdiği imkanlar çerçevesinde yeniden inşa ettik ya da tamiratını yaptık. “NAP” (Nazilli Gelişim Projesi) projesi kapsamında önemli adımlar attık. Nazilli potansiyeli çok geniş bir yer. Burası marka bir şehir. Uzun yaşamın merkezi unvanını kazanması, inciri, kestanesi, zeytinyağı gibi ürünleri ile markasını tescilledi. Nazilli gelişim adına daha öncelerde de söylediğim gibi çok iyi bir yerde” diye konuştu.
Romanlar tarafından ilgiyle karşılanan Kaymakam Yıldız, romanlarla vedalaştıktan sonra mahalleden ayrıldı.
“SİYASETE GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM”
Kaymakam Caner Yıldız yaptığı açıklamada bundan önce bir çok kişinin kendisine siyasete girmesine yönelik telkinlerde bulunduğunu ancak kabul etmediğini belirterek “Halk tarafından böylesine yoğun bir istek görmek tabi ki kişileri mutlu ediyor. Ben kaymakamlık sürem boyunca devletin verdiği hizmetleri vatandaşlarımıza hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin kullandım. Zaten bunu da vatandaşımız çok iyi biliyor.31 yıldır idarecilik yapıyorum. Birçok yerde siyasilerle zaman zaman kavga ettiğim oldu. Ama bu kavgalar neticesinde her zaman halkın dediği olmuştur. Çünkü halk seni bir yere getirir ya da getirmez. Her şey milletimizin iradesindedir. Uzun yıllar Nazilli’de kaymakamlık yaptım ve Nazilli’yi çok seviyorum. Nazilli için önemli projelerim var. Şimdilik kaymakam olarak ayrılıyorum ama Nazilli’ye dönmeyi düşünüyorum” diyerek siyasete gireceğinin sinyallerini verdi.