AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Karaklık"ın da katıldığı toplantıda, partililer Yıldırım"a büyük ilgi gösterdi.
Toplantının açılışında konuşan Mustafa Karanlık, “Başkan adayımız belli oldu. Bugün bizler için çok önemli çünkü bugün Didim'in makus tarihinin yenileceği tarihin açılış günü. Bugün Didim'in yeni AK günlere açılacağı gündür. Didimliler çok sıkıntılı günler, zamanlar geçirdi. Ancak bunların hepsi geride kaldı. Diğer partili aday adaylarımız ile birlikte tek yürek olarak buradayız” dedi.
Seçim çalışmaları sırasında kendisine destek veren herkese teşekküre eden Hilmi Yıldırım da, “Didim'de değişim ve dönüşümün adresi olacağız. Yıllardır birbirini takip eden yönetimsel anlayışın getirdikleri ortadadır. Genel Başkanımızın statükonun kırılması için ülke genelinde neler yaptığını gördük. Didim'de de yapıldı. Hükümetimiz bugüne kadar Didim"de bir çok hizmet yaptı.Yat Limanı'nın önünü biz açtık. Belediye ile anlaşamıyoruz diyerek engelleyici konumda olmadık. Malmüdürlüğü Yat Limanı planını birçok kez geri döndürdü. Bu kez ihtiyaç olarak görüldü ve geri döndürülmedi. Bugüne kadar iktidar ile yerel yönetim aynı değilse engelleyici oluyordu, biz engelleyici olmadık. Limanımız büyük ölçüde tamamlandı, inşallah temelini de Nisan ayında Başbakanımız atacak” diye konuştu.
Belediye başkanı seçilmesi halinde hükümetinde desteği ile yatırımların süreceği sözünü veren Yıldırım, şöyle konuştu: “Didimliler Turizm Kenti Projesini AK Parti ile duymuştur. 56 ve 57'inci hükümetin öncelikli konusu turizm kenti projesi oldu. Kim ne derse desin Didim'in kurtuluşu turizmdir. Didim'de turizm olmadan inşaatta olmaz, tarımda olmaz. Didim'in önünü açmak için ne gerekiyorsa yapacağız”