AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Hilmi Yıldırım, Didim AK Parti İlçe Teşkilatına verdiği kahvaltıda neden adayı olduğunu açıkladı.
Kahvaltıya AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk, AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Hilmi Yıldırım ve eşi, AK Partili belediye Meclis Üyeleri Kadir Karakaya, Figen Cevrem Gürsoy, Burhan Çolak ve Atilla Milor ile İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Kahvaltıda ilk konuşan AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk AK Partide Pazartesi günü Milletvekili aday adaylığı sürecinin sona ereceğini söylerken “Biz bu dönem 2002 yılından bu yanan yapılmayanın üzerine gittik ve raporlar hazırlayarak Genel Merkeze ilettik ve Batı bölgesinden şu ana kadar seçilecek yerden Milletvekili adayının olmadığını bildirdik. Biz iki tane turizm ilçesi olan batı bölgesinden ve seçilebilir yerden milletvekili çıkmasını istiyoruz. Bu bölgeyi bilen buranın sorunlarını meclise taşıyabilecek bir aday istiyoruz. Şu ana kadar AK Parti"ye 40"ın üzerinden bir aday adayının başvurusunun olduğunu tahmin ediyoruz. Bu sebeple ilçemizden Hilmi Yıldırım arkadaşımız aday oldu, Kendisinin yanındayız ve müracaatının hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Hilmi Yıldırım ise düzenlenen kahvaltılı toplantının sadece milletvekili aday adaylığı için düzenlenen bir toplantı olmadığını belirterek, “Bu toplantı hem genel seçimleri kazanmak hem de 2014 yerel seçimleri içinde bir hazırlık toplantısıdır. Didim"in artık AK Parti iktidarına ihtiyacı vardır. 12 Haziran seçimlerini Genel Başkanımız ve Başbakanımızın tek başına götürecek bir yapısı vardır. Biz sadece destek olacağız. Didim gelinen sürece kadar çok şey kaybetti. Bu bir başlangıç liste de olurum olmam, bu önemli değil, Batı bölgesinden temsil edecek bir adayın çıkması için çalışacağız. Bize bu konuda destek veren İlçe Başkanıma ve ilçe yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.