KUPADA şampiyonluğun yarınlara kalması Aziz Yıldırım"ı çileden çıkarttı. Lig ve Avrupa"da başarısız geçen sezonun ardından tek teselli olarak bakılan Fortis Türkiye Kupası finalinde 4-2"lik yenilgiyle 11 yıllık başkanlık dönemindeki 4. kupa finalini kaybeden Aziz Yıldırım, F.Bahçe"nin yediği 3. golün ardından kendini tutamayarak adeta sinir krizi geçirdi.
İLK KRİZ KAPIDA YAŞANDI

PROTOKOL Tribünü"nden içeri giren Aziz Yıldırım, Volkan Demirel"i oynatmayan teknik direktör Luis Aragones"e bariz bir şekilde küfürler yağdırdı. Kendine hakim olamayan, adeta maçın sonunu daha baştan gören ve her geçen saniye daha çok sinirlenen Aziz Yıldırım sonunda Protokol"un iç kısımındaki koltuklara oturdu. Fenalaşan F.Bahçe Başkanı etrafındaki yöneticiler tarafından kolonyalarla ayıltıldı.

İLK KRİZ KAPIDA YAŞANDI

KARŞILAŞMANIN sonunda bu olaylar yaşanırken, talihsizlikler daha maç öncesinde başladı başkan Aziz Yıldırım için. Yıldırım, yönetici arkadaşlarıyla birlikte stada giriş esnasında güvenlik görevlilerinden birisiyle bir süre tartıştı. Özel güvenliğin Aziz Yıldırım"a çarpması sonucu elektriklenen ortam, yöneticilerin araya girmesiyle tatlıya bağlancı. Ancak şanssızlıklar bitmek bilmiyordu.. Bu yaşananların ardından protokol tribününe yönelen yöneticiler, bu kez de "yer" kriziyle karşılaştı.

YILDIRIM DÖNÜYORDU

DAHA önce il güvenlik kurulu toplantısında iki takıma ayrılan 45"er kişilik kontenjanın kenar bölgelerde ayrılmasına isyan eden Aziz Yıldırım, az kalsın kupa finalini bırakıp oteline dönüyordu. Kendileri için ayrılan koltuklarda başkalarının oturduğunu gören ve çılgına dönen F.Bahçe başkanı, yönetici arkadaşlarına "dönüyoruz" dedi. Konakladıkları otele dönmeyi planlayan Yıldırım"ı, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören zor ikna etti.