Aragones"le sezon sonu yolları ayırması beklenen F.Bahçe"nin eski teknik direktörüne 3 yıllık mukavele önerdiği ve "evet" cevabını aldığı öne sürüldü.

DERBİ havasına giren F.Bahçe, Alman medyasına göre şimdiden gelecek sezonun hazırlıklarına başladı.. Köln Express Gazetesi"nin haberine göre, Aragones"ten umudunu kesen sarı-lacivertli yöneticiler Köln ile 2010 yılına kadar mukavelesi bulunan Christoph Daum ile büyük ölçüde anlaşma sağladılar.. Express, söz konusu haberinde “Christoph"un bir yıllık mukavelesi daha var, ancak kulüpte zirveye oynayacak maddi imkanlar olmadığı için rahatsız.. Bu nedenle eski kulübü F.Bahçe"nin teklifine sıcak bakıyor” ifadelerini kullandı..

2 YABANCI DEĞİŞECEK

F.BAHÇE Asbaşkanı Ali Yıldırım ile sıcak temasta bulunan Daum"un Köln"den yılda 2.4 milyon Euro aldığı, bu rakamın biraz üstüne İstanbul"a gideceği belirtildi.. Daum"a 3 yıllık mukavele teklif eden F.Bahçe"nin ayrıca “Kadrodaki yabancıların çoğuyla anlaşma sağladık.. Bir tek Lugano"nun durumu belirsiz.. En fazla 2 yabancıyı değiştireceğiz.. Buna göre araştırmalara başlayabilirsin” dediği de öne sürüldü. Almanlar"ın bu iddiası F.Bahçe tarafından teyit edilmedi..

HAMİT KABUL ETMEDİ

BU arada sarı-lacivertli kulübün B.Münih ve Milli Takım"ın önemli oyuncusu Hamit Altıntop"a da transfer teklifi yaptığı ortaya çıktı.. Bayern"le 1 yıllık mukavelesi kalan ve yıllık ücreti 2 milyon Euro civarında olan Hamit"e 3.5 milyon Euro"luk müthiş bir öneri getirildiği, ancak engelli kız kardeşinin bakımı nedeniyle Almanya"dan ayrılmak istemeyen Hamit"in bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.. Bilindiği gibi Hamit"e 6-7 milyon Euro bonservis bedeli biçilmişti..