Milliler 17 Kasım Cumartesi günü Norveç ile deplasmanda karşılaşacak.
13. Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda, 17 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Norveç ile karşılaşacak olan (A) Milli Takım, hazırlıklarını sürdürdü.

Çalışmalarını Estonya'nın başkenti Tallinn'de sürdüren milliler, Le Coq Arena Stadı'nda bugün tek antrenman gerçekleştirdi.

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık olan çalışmanın ilk bölümünde futbolcular pas çalışması yaparlarken, özellikle oyucuların neşeli olmaları dikkati çekti.

Oldukça soğuk bir havada yapılan idmanda, solunum yolları enfeksiyonu geçiren Serhat Akın da takımla birlikte çalışmalara başladı. Kaleci Volkan Demirel ise takımdan ayrı koşu yapmayı sürdürdü.

DENİZ BARIŞ KATILAMADI

Belindeki ağrılarının arttığı açıklanan Deniz Barış, bu akşamki antrenmana katılamadı.

Dün yapılan çalışmanın ardından Deniz Barış'ın bel kuyruk sokumu bölgesindeki ağrılarının arttığını belirten (A) Milli Takım Doktoru Cengiz Dinç, ''Kendisini otelde dinlendiriyoruz ve tedavisi sürüyor. Yarın tekrar kontrol edeceğiz'' dedi.

Ayrıca, bugün ilk kez antrenmana çıkarak takımdan ayrı yalnızca yavaş yürüyüş yapmakla yetinen Yıldıray'ın, Norveç maçında oynayamayacağının kesinleştiğini de vurgulayan Dinç, bu oyuncunun Bosna-Hersekkarşılaşmasına yetişmesinin dahi zor olduğunu sözlerine ekledi.

(A) Milli Futbol Takımı, yarın akşam gerçekleştireceği çalışmayla Norveç maçı hazırlıklarının Estonya bölümünü tamamlayacak.

Kaynak: AA