Sağ bacağı olduğu gibi moraran 19 yaşındaki Sercan Çetiner, Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri havaların ısınması ile birlikte yılanların toprak yüzeyine çıktığını vatandaşların ve özellikle tarım işi ile uğraşanların dikkatli olmalarını önerdi.
Edinilen bilgiye göre İncirliova Eğrek Köyü’nde oturan 19 yaşındaki Sercan Çetiner, ailesi ile birlikte köye yakın Koyundere Mevkii’nde bulunan incir bahçesinde atlarına sabana koşup çift sürmeye başladı. Bir süre çift süren Sercan Çetiner, öğlen saatlerinde otların arasına gizlenmiş yılanı fark etmeyerek üzerine basınca yılan tarafından ısırıldı. Bir anda ayağı şişen Sercan Çetiner, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Ayığı baştan aşağıya moraran gencin, tedavisinin devam ettiği ve Serkan Çetiner’e engerek cinsi bir yılanın ısırdığı öğrenildi.
Aydın’ın sıcak bir şehir olduğunu ve özellikle yılan ve akreplere karşı yaz yazın daha dikkatli olunması gerektiğini belirten İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların arazilerde çalışırken çizme giymelerini önerdiler. 

 

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!