Yazdığı yazılarla tepki toplayan Yiğit bulut, bu defa müzik festivallerini diline doladı.

Devletin ormanında gençlerimizi zehirliyorlar!

Yıllardır sizlere “Park Orman” rezaletinden bahsediyor ve hep aynı soruyu soruyorum; halkın olması gereken bu ormanda o adamların ne işi var! Neden halk, ormandan yararlanamıyor?

Sevgili dostlar, iş artık bu boyuttan da çıktı ve “içki-sigara firmalarının” gizli-açık sponsorluğunda konser düzenlemeye kadar vardı! Daha açık yazayım; orman ezilircesine içerisi 18 yaşından küçüklerin de olduğu gençlerimiz tarafından dolduruluyor ve içeride gençlere bedava içki-sigara veriliyor! Neymiş bira şirketi sponsormuş!

YERİM BÖYLE SPONSORU!

Anneler, babalar, bu yazıyı yazdığım saatte Şişli Kaymakamı ve Orhan Kural başta olmak üzere bazı “gönüllü sigara” savaşçılarının bu gece oraya “yasağın nasıl hiçe sayıldığını” tespit etmeye gideceğini öğrendim... Bundan sonrası ilginç gelişmelere sahne olabilir, aktarmaya devam edeceğim...

Sonuç: İstanbul’da birçok işletme sigara yasaklarına uymuyor! Burası da onlardan biri! İşin tadı kaçmak üzere, umarım gereken önlemler alınır!

Son söz: Türk Devletine de bir çağrım var; Devletin ormanında gençlerimize pazarlanan “zehirlere” DUR deme zamanı gelmedi mi? Derdim “yasaklar getirilsin” değil! Yapılan düzenleme “toplu alanlarda sigara içilmesini” yasaklıyorsa, gençleri korumak için “alkol satışına” düzenleme getiriyorsa ve BİRİLERİ bu düzenlemelere rağmen satmayı bırakın “BEDAVA SERVİS” ediyorsa, DEVLET buna seyirci kalamaz! KALMAYACAKTIR!

Yiğit Bulut - Star