Dershane öğretmenleri ile başarısını paylaşan İçöz’e Nazilli Özel Zafer Dershanesi kurucu müdürü Eşemen Ekdal ve kurucuları Ercan Yurduseven ile Bedrettin Şenay tarafından eğitim masraflarını gidermesi amacıyla ödül verildi.

Eğitim’de öncü olmak için sürekli olarak yenilikçi olduklarını ifade eden Dershane kurucu müdürü Eşemen Ekdal; “4 yıl önce kurulan dershanemiz de önce sistemi çok iyi oturttuk. Eğitime çok ağırlık veren sistemimizde öğrencilerin eksiklerini etüt sistemiyle gideririz. Yapılan sınavlar sonucunda da çocuğun eksiklerini ya sorular çözdürerek ya da konu anlatarak yapıyoruz. Yani bütünsel bir çalışma yapıyoruz. Bunun yanı sıra 30 öğretmenimiz ile öğrencilerimize özel ilgi ile eğitim veriyoruz. Özel ilgi ve çalışma sistemi sayesinde de sadece bireysel değil genel olarak yüksek başarı elde ediyoruz. Türkiye derecesi yapmasından dolayı gurur duyduğumuz Taner İçöz isimli öğrencimiz gerçekten de çok düzenli çalışarak bu başarıyı elde etti. Bizler üniversiteye hazırlarken, çocuklarımızın eksikliklerini tamamlayarak etüt sistemiyle bunu destekliyoruz. Önce konuları anlatıyoruz, eğer eksikleri varsa bir daha anlatıyoruz. Öğrenciye, sorularını çözdürerek geriden gelen eksik konuları varsa onu da tamamlayarak başarıya götürüyoruz. Taner’in çalışması da bizim çabalarımızla örtüştüğü için başarı kendiliğinden geldi” dedi.

ÖNEMLİ OLAN DÜZENLİ ÇALIŞMAK

Eğitimde düzenli çalışma bilincinin başarıya giden en büyük yardımcı olduğunu ifade eden Nazilli Anadolu Öğretmen Lisesi Sayısal mezunu Türkiye 8.’si A.Taner İçöz; “Okul hayatım boyunca ailemin çok büyük desteğini gördüm öncelikle anne ve babama çok teşekkür ediyorum. Eğitimde bir hedefim olması gerektiğini düşündüren ailem sayesinde düzenli ve sistemli olarak çalıştım. Eğitim süresince sadece sınav öncesi değil bütün bir çalışma gerektirdiğini çok iyi biliyorum. Bu nedenle de okuduğum her yılın konularını o yıl çözdüm. O yılda takıldığım veya anlamadığım bir şey olduysa o yıl bitirdim o sorunları. Tabii ki bunda gerek okul gerekse dershane öğretmenlerimin özverili yardımları da çok büyük etken oldu. Son yıl sosyal hayatım neredeyse olmadı diyebilirim. Zaten televizyon ve bilgisayar fazla kullanan birisi değilim. Düzenli çalışmamı son yılımda da sürdürdüm ve başarıya ulaştım. Bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png