Magazin gündemi Gülben Ergen-Yeşim Salkım kavgasıyla sarsıldı. Bu sabah Duymayan Kalmasın adlı programın canlı yayınına bağlanan Yeşim Salkım, Gülben Ergen’e hakaretler yağdırdı. Yeşim Salkım’ın “Ben otel odalarında kimseyle basılmadım, para karşılığı satılmadım” sözleriyle herkesi şoke etti.

Yeşim Salkım, “Onun kasetlerini ilk gören kişi benim. Ben otel odalarında basılmadım, onun gibi kimsenin metresi olmadım” diyerek zehir zemberek sözlerini sürdürdü.

GÜLBEN ERGEN ‘DAVA AÇIYORUM’ DEDİ YEŞİM SALKIM CEVAP VERDİ

Gülben Ergen, dün Salkım’ın kendisini hedef almasıyla ilgili olarak dava açacağını beyan etmişti. Yeşim Salkım, Ergen’in sözlerine bu sabah cevap verdi. Öfkesiyle dikkat çeken Salkım, “Sen daha önce de hukuk falan demiştin ya bundan 16 yıl önce. Sonra bir güzel geri çekmiştin. Ben o zaman çıkartmadığım tüm kanıtları sunayım bakalım. Kim daha çok üzülmüş? Hodri meydan Gülben…” ifadelerini kullandı.

TORPİLLE ÖDÜL ALDIRDIĞI SANATÇILARI AÇIKLADI
Bunun yanı sıra Yeşim Salkım, Cengiz Semercioğlu'nun “Bu kanalın bir zamanlar kraliçesi sendin hiç mi birilerine torpil yapmadın?” sorusuna; “Evet yaptım. Cenk Eren, Hilal Cebeci ve Yonca Evcimik rica ettiler, sadece onlara ödül aldırdım. Kanaldan engellediğim tek isim Gülben Ergen” dedi.

‘ÜZERİNE HELİKOPTER PİSTİ YAPTIRIM’
Yeşim Salkım, bir zamanlar Hakan Uzan’ın kendisini tehdit ettiğini ve “Seni öldürürüm üzerine de helikopter pisti yaptırım” dediğini açıkladı Salkım sözlerine şöyle devam etti “Sen Türkiye Cumhuriyeti’nin gördüğün en büyük…. Nokta nokta nokta…. Gülben Ergen, bu dünya ikimize fazla kızım, büyük hesaplaşma başladı. Ölene kadar senin peşini bırakmayacağım. Senin ben nelerini dökeceğim ortaya!”…