Bazı oyuncuların spora ve insanlığa yakışmayacak davranışlar sergilediğini kaydeden Kulüp Başkanı Yeşilyuırt, “Bizi tehdit ettiler, biz de gerekli cevabı verdik. Aydınspor yoluna devam edecektir” dedi.
Dün yaşananları daha önceden fark ettikleri için ara transfer döneminde gerekli önlemleri aldıklarını ve Aydınspor"un yoluna devam edeceğini kaydeden Başkan Yeşilyurt, “Kulüpteki oyuncuları bilinçli ve kasıtlı olarak kışkırtıyorlar. Kulübün huzurunu Muttalip Kandemir, Serkan Sütlü, Cemil Karakum, Yalkın Rüzgar, Süleyman Aydın ve Kaan Bartu Büyükyıldırım bozmuştur. Olay günü de menejeri ve kulüp müdürünü arayıp "Biz geliyoruz paramızı ayarlayın yoksa görürsünüz" diye tehdit etmişler. Bu da yetmiyormuş gibi antrenmana çıkmadıklarını noter aracılığı ile tespit ettiriyorduk. Bunu da tepki gösterdiler. Aydınspor"da çalışmayacak oyuncunun işi yok. Buraya geldiler. "Paramızı almadan kulüpten çıkmayız" diye hakaretlerde bulundular. Bizde sporcuya bu hareketlerin yakışmadığını izah ettik. Bu isimler bizim 2. çıkardığımız takımdaki oyuncuları da kışkırtıp antrenmanlara çıkartmamak istediler. Gündüz idmana katılanları da gece rahatsız ettiler. Kulüpte alkol alıyorlardı. İkaz ettik. Olmayınca yollarımız ayrıldı” dedi.
Aydınspor Kulüp Başkanı Naci Yeşilyurt ayrıca, yaşanacakları önceden hissettikleri için ara transfer döneminde gerekli tedbiri aldıklarını ve yollarına devam edeceklerini söyledi.