F.BAHÇE"DE Cristian Baroni"nin 4 yaşına basan kızı Beatriz"in doğumgünü partisi sarı-lacivertli takım içindeki kutuplaşmayı ve bölünmeyi net bir şekilde su yüzüne çıkardı. Kurtköy"deki Millenium Evleri"de düzenlenen partide sarı-lacivertlilerden 6 yabancı kaptan Alex, Andre Santos, Diego Lugano, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Güiza ile Kazım ve Cristian"ın Boluspor"daki yakın arkadaşı Fabiano"nun olması akıllarda “Yerli oyuncular bu karede niye yok?” sorusunu getirdi.

FABIANO BİLE GELDİ

TEKNİK heyet, FBTV, tercümanlar ve yerli futbolcuların hiçbiri yapılan bu partiye davetli değildi, çünkü çağrılmamıştı. Yerli futbolcuların çoğu düğünlerine ayrımcılık yapmadan herkesi davet ederken Cristian Baroni"nin takımda sadece Brezilyalı ve kendisine yakın isimlerin dışında Bolusporlu arkadaşını partiye çağırması yönetimin de dikkatini çekti.

SEZON başından beri Brezilyalı futbolcuların takım içinde yaptıkları disiplinsiz davranışlar ve adeta aralarında çete oluşturdukları iddiaları her seferinde yönetim tarafından yalanlanmıştı. Ancak görünen gerçek Brezilyalı futbolcular kendi özel eğlencelerinde hep birlikte olmayı tercih ediyor ve yerli futbolcularla sadece Samandıra"da arkadaşlık ediyor.

"SADECE DOSTLARIM"

Bu partide Cristian"a “Sadece biz mi varız?” diyen futbolculara “Evet en iyi anlaştığım arkadaşlarım burada” şeklinde cevap vermesi bu özel partide neden yerlilerin olmadığını da net bir şekilde özetliyor. Cristian"ın ayrıca FBTV yerine görüntüleri bir başka kanala vermesi de yönetimin tepkisini çekti.

TAKIM içindeki birlik ve beraberliği sağlayabilmek için yoğun mesai harcayan sarı-lacivertlilerin takım içindeki bölünmeyi net bir şekilde ortaya koyan doğumgünü partisindeki ayrımcılığa çok bozuldukları ve bu durumdan duydukları rahatsızlığı da en kısa zamanda Cristian"a da iletecekleri öğrenildi.

Kanarya 4 eksikle çalıştı

KARABÜK ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına dün başlayan F.Bahçe ilk çalışmasını eksik kadroyla yaptı. Buca maçında boynuna darbe alan ve ağrıları bulunan Yobo"nun yanı sıra sol alt arka adalesinde ödem bulunan ve MR"ı çekilecek olan Issiar Dia da antrenmanda yer almadı.

Sol üst yan adalesinde darbeye bağlı ödem bulunan Gökhan Gönül çalışmalarını havuzda sürdürürken, sol üst adalesinde sertleşme bulunan kaleci Volkan Demirel ise tedavisi devam ettiği için haftanın ilk idmanına çıkmadı.

Dani Güiza yine takımdan ayrı

KARABÜK"LE oynanacak maçta şans bulması beklenen Güiza dün yine takımdan ayrı çalıştı. İspanyol golcünün hafta sonu Kadıköy"de oynanacak maçın kadrosuna girme ihtimalinin de çok zayıf olduğu öğrenildi.

FIFA, Niang için özel izin aldı

FIFA, F.Bahçe"nin Senegalli golcüsü Mamadou Niang"ı manşetine taşıyacak. Uzun süren temaslar sonrasında kulüpten izin çıkarken, Niang ile yapılacak röportaj önümüzdeki günlerde FIFA"nın internet sitesinde yayınlanacak.