G.Saray'ın başında 3'te 3 yapan Bülent Korkmaz, Konyaspor deplasmanının ardından Bursaspor karşısında da "önce savunma" felsefesiyle 3 puana uzandı. Sarı- kırmızılı takımda iki yıl teknik direktörlüğünü yapan Lucescu'nun oyun felsefesini benimseyen Korkmaz, skor avantajını elde ettiği Konya deplasmanında da savunmayı sağlama almış ve rakip takıma pozisyon vermemişti. Dün gece eski takımı Bursaspor karşısında 2-0 öne geçtikten sonra oyunu kendi yarı sahasında kabul eden sarı-kırmızılı teknik adam; ikinci yarıda kart cezası sınırında olan Baros'un yerine oyuna Nonda'yı aldı. Kongolu golcü 45 dakika oyunda kaldığı maçta takım arkadaşları hücumda çoğalamayınca pozisyona bile giremedi.

3 ÖN LİBEROYA DÖNDÜ
Emre ve Meira'dan oluşan savunmanın göbeğinin önünde orta sahada Barış'ı yakın oynatan Bülent Korkmaz, Aydın'ın yerine Konyaspor maçında da görev verdiği Mehmet Güven'i alarak ön liberoları üçledi. Maçın son 15 dakikasında Kewell'ı oyundan alarak bir başka savunmacı Volkan'ı sahaya süren Korkmaz, kalesinde tehlikeler yaşamasına rağmen 90 dakikada 3 puanla ayrılmasını bildi. Korkmaz'ın Skibbe'den teslim aldığı kadronun kondisyonundan memnun olmadığı ve geçiş dönemi olarak kabul ettiği bu haftalarda öncelikle skoru getirecek oyun anlayışı içinde olduğu gözlemlendi.

TUNA'YA KORKMAZ ŞEFKATİ!
Geçen sezona Bursaspor'da başlayan ve Gençlerbirliği'nde de teknik adamlık görevi yapan Bülent Korkmaz, başkent ekibinden öğrencisi Tuna Üzümcü'ye maç öncesi başsağlığı diledi. Bursasporlu futbolcunun geçen hafta 6 aylık doğan ikizleri vefat etmişti.

SABAH