Dünya seramik sektöründe tek çatı altında en büyük üretici olan Çanakkale Seramik&Kalebodur, zengin renk seçeneği ve farklı ebat-yüzey yapısı ile yeni modüler karo sistem serisi Rainbow Plus"ı pazara sundu. Rainbow Plus serisi ürünlerinde, binlerce renk çeşidi ve uyumlu renk geçişleriyle yaratılan ahenk, nitelikli projelere anlam katacak özellikler taşıyor.

Renk ve boyut seçeneği ile benzersiz
Çanakkale Seramik&Kalebodur"un yeni karo seramik serisi Rainbow Plus sisteminde, 70"in üzerinde renk seçeneği bulunuyor. Boyut seçenekleri açısından da zengin olan seride, bütün boyutlar aynı zamanda modüler özellik taşıyor. Bu sayede ürün serisi, kullanıcısına farklı renkler arasında geçiş ve kombinasyon yapabilme imkânı veriyor. 2,5x2,5 cm"den 30x30cm"e kadar farklı boyutlarda, yüksek kalitede ve esnekliğe sahip olarak üretilen modüler sistem serisi en etkili çözümleri arayan profesyonellere, aradıkları mimari alternatifleri sunuyor.

Rainbow Plus, dış duvar kaplamasından yüzme havuzları için kaydırmaz ürünlere kadar, özel teknik ya da mimari gereksinimleri çok güvenli biçimde gerçekleştiriyor. Ürün serisiyle beraber tasarlanan köşeler ve kenarlardan oluşan tamamlayıcı ürünler, tasarımlarıyla mekânın doğasına kusursuz uyumunu sağlıyor.