İzzet Çapa"nın işletmeciliğini yaptığı Sofa Otel"deki Longtable"da bundan sonra her pazartesi ünlü isimlerin düzenlediği partiler olacak. Milliyet Cafe'nin haberine göre; bu partilerin ilk konuğu Kenan Doğulu"ydu. Doğulu"nun şarkı söylediği ve barmenlik yaptığı partiye Deniz Seki, Sinem Kobal, Ozan Doğulu, Demet Akalın, Ceyla Gölcüklü, Nejat İşler, Sergen Yalçın, F.Bahçeli futbolcular Selçuk Şahin, Volkan Demirel ve Önder Turacı, Pınar Aylin ve Tuba Ünsal gibi isimler katıldı.

"Şiddetle çocuk istiyorum"
Longtable"da verilen partiye ev sahipliği yapan yakışıklı popçu Kenan Doğulu, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Doğulu, hayatında birisi olup olmadığı yolundaki soruları önce geçiştirdi. Daha sonra cevap verdi. Bir çocuğun özlemini çok çektiğini ve şiddetle çocuk istediğini söyleyen Doğulu, kafasındaki evlilik tarihinin 2015 olduğunu belirtti. Şarkıcı, “Bir aday var mı?” sorusuna ise “Vallahi var kız arkadaşlarımız, arasından birini seçeceğim “ diye espri yaptı.


Tek başına geldi, arkadaşıyla çıktı
Kenan Doğulu"nun DJ kabininde olduğu partiye katılan isimlerden Nejat İşler, tek başına geldiği mekândan bir kadın arkadaşıyla çıkarken objektiflere yakalandı. İşler, arkadaşıyla birlikte taksiye binmek için karşıdan karşıya geçerken neredeyse çöp kamyonunun altında kalıyordu. Bunun üzerine arkadaşları, koluna girerek İşler"i yolun karşı tarafına geçirdi.

"Aşığım ama Kenan"a değil"
Partiye katılan isimler arasında Tuba Ünsal da var. Ünsal, basın mensuplarının ısrarlı sorularına rağmen Kenan Doğulu ile bir aşk yaşamadığını söyledi ve koşa koşa otomobiline bindi ama soruları yanıtlamaya devam etti. Otomobilin içinde kapağında Ünsal"ın fotoğraflarının olduğu dergiler objektiflere takıldı. Ünsal “Evet, hayatımda biri var fakat o Kenan değil, onu da şu anda söyleyemem” dedi. Israrlar sonunda “Âşığım ama Kenan"a değil” diyen Ünsal daha sonra hızla oradan uzaklaştı.

Seki"nin kilo problemi
Deniz Seki, parti çıkışında gazetecilere poz vermedi ve soruları yanıtsız bıraktı. Kendisini almaya gelen eski model bir otomobile doğru yürürken Seki"nin fazla kiloları objektiflere yansıdı. Tek kapılı otomobilin arka koltuğuna oturan Seki, mekândan hızla uzaklaştı.

Arkadaşlarıyla eğlendi
Beyazıt Öztürk"ün “Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz” dediği genç oyuncu Sinem Kobal da partiye arkadaşlarıyla katıldı. Genç oyuncu, kendisiyle ilgili basında yer alan haberlere yorum yapmadı.

Ağabey Doğulu erken ayrıldı
Kenan Doğulu"nun ağabeyi Ozan Doğulu, eşi Ece"yle partiyi erken saatte terk etti.

H2