Toplantıya CNN TÜRK"ün yeni yüzlerinin yanı sıra Star TV İcra Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Star TV İcra Kurulu Üyesi Feryal Pere, Kanal D Genel Yayın Yönetmeni İrfan Şahin, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Kanal D Kurumsal İletişim Direktörü Özlem Asmaz, Doğan Yayın Holding Danışma Komitesi Üyesi Nuri Çolakoğlu ve Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu gibi seçkin davetliler de katıldı.

İşte CNN TÜRK"ün yeni yayın dönemi programları:

HABER TOPLANTISI
CNN TÜRK haber mutfağını izleyicilerine açıyor. Hafta içi her gün saat 10.00"da CNN TÜRK"ün haber toplantısı, cnnturk.com üzerinden izleyicilerinin de katılımıyla şekillenecek.

GÜNDEMİN RENGİ
Rıdvan Akar Pazartesi"den Perşembe"ye saat 16.00"da "Gündemin Rengi"ni ekrana yansıtacak.

yedi/24
Yavuz Oğhan ve Erhan Karadağ haftaya damgasını vuran haberleri Cuma günü saat 16.00"da yedi/24"te ele almaya devam edecek. Haftanın kazananı kaybedeniyle, haftanın olayları ve manşetiyle yedi/24 CNN TÜRK"te.

Konusunda uzman isimler, söyledikleri dikkatle dinlenen gazeteciler hafta içi her gün CNN TÜRK ekranında gündemin önemli konularını gündemin önemli isimleriyle tartışacak.

PERDE ARKASI
Fatih Çekirge ve Yavuz Oğhan olayların perde arkasını, anlaşılmayan konuları, kapalı kapılar ardında konuşulan ve gözden kaçanları her Pazartesi saat 13.00"te CNN TÜRK ekranına taşıyacak.

TECRÜBE KONUŞUYOR
Pazartesi akşamı saat 20.00"de tecrübeli gazeteciler tecrübelerini konuşturacak. Hasan Cemal ve Cengiz Çandar Tecrübe Konuşuyor"da kimsenin ulaşamadığı konuklarla tartışacak. Olay nerede ise Hasan Cemal ve Cengiz Çandar orada olacak, gündemi olayın merkezine taşıyacak.

TARAFSIZ BÖLGE
Salı gecesi saat 20.00"de CNN TÜRK"te, bir CNN TÜRK klasiği olacak. Ahmet Hakan Tarafsız bir bölge yaratacak ve en çok konuşulan konuyu en az konuşan isimlerle tartışacak.

Çarşamba akşamı CNN TÜRK ekranı kadınların!

Kadınların başarı hikayelerini Ebru Baki Umuda Kredi programında her Çarşamba 20.30"da CNN TÜRK"te ekrana taşıyacak.

ANKARA KULİSİ
Siyasetin merkezi Ankara"da her şeyi bilen gazeteciler Perşembe günü saat 20.00"de CNN TÜRK"te sözü alacak. Fikret Bila ile Murat Yetkin Ankara Kulisi"nde, Ankara kulislerinde konuşulanları konuklarıyla tartışacak.

EĞRİSİ DOĞRUSU
Gazeteci Taha Akyol, Türkiye"yi yönetenler ve gündemi yönlendirenlerden ilk açıklamaları, kritik soruların yanıtlarını Türkiye'yi düşünenlerin ve yönetenlerin programı Eğrisi Doğrusu"nda her Cuma saat 20.00"de yine CNN TÜRK"te irdeleyecek.

SABA TÜMER"LE BU GECE
Saba Tümer yine kahkahalarıyla şenlendirecek!

Ekranların en güler yüzlü programcısı Saba Tümer yeni yayın dönemine CNN TÜRK'te merhaba diyor. "Saba Tümer'le Bu Gece" hafta içi her gün akşamlarınızın vazgeçilmez neşesi olmaya hazırlanıyor. Birbirinden ünlü konuklar, kahkaha dolu konular, merak edilen sorular ve en güzel seslerden canlı performanslarla Saba Tümer'le Bu Gece, 1 Eylül akşamı saat 23.15 itibariyle, CNN TÜRK'te...

CUMARTESİ-PAZAR
Hafta sonları saat 09:00"da ekrana gelecek “Cumartesi Pazar” programında Ayşegül Savur ve Çınar Oskay, haberden aktüaliteye, kültür-sanattan modaya hayatın renkli bir o kadar da eğlenceli yüzünü sizlere gösterecekler.

FARK YARATANLAR
Onlar kendileri kadar şanslı olmayanlara, çabaları ile bir şans tanımaya çalıştılar. Üzerlerine vazife olmayan işlere gönüllü oldular. Hiç tanımadıkları insanların hayatlarına varlıkları ve çabaları ile hayat kattılar. Ellerini iyilik için uzattılar. Günlerini bu uğurda harcadılar. Bunu yaparken hiç bir ödül ya da övgü beklentileri yoktu.
Cüneyt Özdemir ile Fark Yaratanlar, adsız kahramanları, hayatta fark yaratanları arıyor. Türkiye"nin dört bir yanında iyiliğin peşine düşüyor.
Sabancı Vakfı"nın katkılarıyla hazırlanacak olan Fark Yaratanlar Ekim ayından itibaren CNN TÜRK"te yayınlanacak.

MEDYA MAHALLESİ
“Medya Mahallesi” programında Ayşenur Arslan hafta içi her gün 11.15"te; gazeteden televizyonlara, dergilerden sinemaya, konuklarla mahallenin nabzını tutmaya devam ediyor.

FREKANS yakında CNN TÜRK"te!
Şafak Ongan ile Kaliteli Müziğin "Frekans"ı, özel röportajlar, son çıkan albümler, listeler, video klipler, konser görüntüleri ile yakında yeniden CNN TÜRK"te...

NET"TEN HABER
Televizyonların tek internet programı Sultan Arınır'ın sunduğu Net"ten Haber'de, CNN TÜRK.com"da öne çıkan haberler, yapılan anket sonuçları ve en çok okunan günün haberi detaylarıyla hafta içi her gün ekrana geliyor.

CNN TÜRK"TE HABER

CNN TÜRK yeni yayın döneminde; Yeni Gün, gün ortası haberleri ve Ana Haber Bülteni 360º"yi ekrana getirmeye devam edecek.

360º
360º, gündeme 360 derecelik bir açıyla bakıyor…

Hafta içi her gün saat 19.00"da Şirin Payzın 360º"de, gün boyunca yaşananlar daha yalın daha anlaşılır, gölgede kalmış haberler ayrıntılı ve farklı bilgilerle net anlaşılır bir halde ele alınacak. Siyasetten sanata, spordan müziğe, sinemadan sivil topluma birçok konu tartışılacak.

Ayrıca, gün boyunca olan bitene anlam kazandıracak, farklı haber dosyalarıyla olaylara her açıdan bakılacak.
360º, yorgun geçen bir günün ardından yormadan haber verirken, bilgilendirip ve eğlendirecek.

Ankara da haberin içinde olacak!
CNN TÜRK izleyicileri, Ankara haberlerini de Hande Fırat"tan öğrenecek.

CNN TÜRK, 24 saat boyunca her saat başı Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri İpek Kaplan, Başak Şengül, Seda Öğretir, İnci Özkasnak, Tunç Arslanalp ve Burak Törün ile ekrana taşıyacak.

CNN TÜRK"TE EKONOMİ

CNN TÜRK Ekonomi servisi gün boyu ekonominin nabzını tutmaya; bültenler, programlar ile borsayı, döviz ve faiz piyasalarını izleyicileri için takip etmeye devam ediyor.

ParaMetre
Hafta içi her gün saat 09.05"te ParaMetre"de, Enis Berberoğlu, Vatan Gazetesi Ankara Temsilcisi Bilal Çetin ile “Ankara gündemini” değerlendirmeyi sürdürüyor.

ParaMetre"de “Ekonominin seyrini etkileyecek gündem maddeleri”, “Para piyasalarında günün beklentileri”, “Borsa seansının açılışıyla birlikte, hızlı ve güvenilir veri akışı” takip edilmeye devam ediliyor.

PİYASALAR
Deniz Bayramoğlu, İMKB, faiz ve döviz piyasalarını ayrıntılarıyla "Piyasalar"da hafta içi her gün analiz etmeye devam ediyor.
Piyasalar"da, borsa ve para piyasalarını etkileyen şirket, dünya ve Türkiye haberleri ekrana taşınıyor. Sadece mali piyasalardaki hareketleri izleyicilere aktarmakla kalmayan Piyasalar, aynı zamanda piyasalara geniş bir perspektiften bakıyor.

EBRU BAKİ İLE PARANIN İZİ
Ebru Baki"nin sunduğu Paranın İzi, hafta içi her gün saat 17.00"de, güne damgasını vuran gelişmeleri, gün sonunda piyasaların nabzını ekrana taşımaya devam ediyor.

Ekonominin ana haber bülteni olan Paranın İzi"nde günün flaş haberi, yorumları ve uzman analizleriyle ekrana geliyor. Borsa kapandığında borsa ve para piyasalarının ayrıntıları, Türkiye ekonomisine yön veren isimlerin gündeme ilişkin değerlendirmeleri ile borsa ve piyasalar günü ekonominin ana haber bülteni Paranın İzi ile kapatıyor.

CNN TÜRK"TE SPOR
Spor programlarıyla da CNN TÜRK yeni sezonda önce olacak…

futbolmania
Tutkulu bir yönetici, kariyerli bir sporcu ve usta bir gazeteci her Pazar süper lig maçının ardından CNN TÜRK"te futbolmania"da buluşacak.

Abdurrahim Albayrak, Engin Verel ve Faik Gürses; Nebil Evren"in sunduğu futbolmania'da bir araya gelecek. Türk takımlarının Avrupa maceraları, maç özetleri tüm detaylarıyla konuşulacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖZEL
Christiano Ronaldo, Messi, Kaka, Eto"o, Ronaldinho, Rooney ve bu gezegenin tüm yıldızlarının buluştuğu tek program. Dünyanın en heyecanlı ve kaliteli ligi Şampiyonlar Ligi tüm renkleri ile Şampiyonlar Ligi Özel"de. Barış Kuyucu"nun sunduğu Şampiyonlar Ligi Özel her Pazar 17.15"te ekrana geliyor.

CNN TÜRK"ÜN DENEYİMLİ İSİMLERİ İLE SPOR VİZYON
Spor programlarının yanı sıra; her gün ekrana gelen kapsamlı spor bülteni Spor Vizyon"da, CNN TÜRK spor spikerleri Alp Özgen, Aylin Pınar Kuyucu, Barış Kuyucu, Nebil Evren ve Tuğba Dural; günün spor gelişmelerini, Türkiye ve dünyanın spor gündemini dönüşümlü olarak canlı yayında aktarıyor.

Spor Vizyon, futboldan basketbola, voleyboldan motor sporlarına, tenisten atletizme kadar sporun her dalını tüm ayrıntılarıyla izleyiciyle buluşturuyor.

SMAÇ
Smaç"ta eski Milli Voleybolcu Metin Görgün, her Pazar saat 18.00"de, haftanın en önemli olayları ve maçlarını konuklarıyla irdeliyor.

CNN TÜRK"ÜN VAZGEÇİLMEZLERİ...

Yeni yayın döneminde de CNN TÜRK"ün devam eden programları:

beşN birK
Gazeteciliğin 6 temel sorusu yanıt buluyor.
Ne, Nerede, Ne Zaman, Nasıl, Neden ve Kim?

Hafta içi her gün saat 22.00"de Cüneyt Özdemir ile beşN birK"da; hayatın farklı renkleri ve yüzleri ekrana geliyor. Sanattan spora, siyasetten popüler kültüre, her alanda konuşulanlar. Merak uyandıran isimler, olaylar. Konu ve konukları izleyiciye yaklaştıran dinamik akış.Tartışma, sınırsız sürüyor…

AFİŞ
Sanatın Ana Haber Bülteni "Afiş" Nur Aydın"ın sunumuyla hafta içi her gün saat 18.15"te, kültür ve sanatın renkli dünyasında yaratıcıların peşinden giderek “başarıları”, “hayalleri”, “sorunları” ve “çekişmeleri” ekranlara getirmeye devam ediyor.

TRENDİKON
Eda Taşpınar Trendikon"da her Cumartesi saat 21.00"de, modayla ilgili stilist, manken, fotoğrafçı ya da giyim tarzı beğenilen ve gündemde olan oyuncu ya da şarkıcıyı konuk ediyor.

Ve Eda Taşpınar 5100"a SMS atan 100. seyircisiyle alışverişe çıkıp, ona güzel giyinmenin sırlarını anlatıyor. Eda Taşpınar haftanın talihlisine imaj danışmanlığı yapıyor.

İŞ"TE GÜNDEM
İş dünyasını yakın takibe alan iş dünyası programı Merva Ulusoy ile İş"te Gündem ise, her Pazar saat 16.15"te iş dünyasının başarılı bir ismini konuk ediyor. Programda, iş dünyasında kariyeriyle öne çıkan ismin başarı öyküsü, iş dünyasına ve hayata bakışı ekrana taşınıyor.

HER YERDE BİR HABER VAR
Güven İslamoğlu yine "Her Yerde Bir Haber Var"da her Cumartesi günü saat 20.00"de; doğası, tarihi, kültürü ve insanıyla Türkiye"yi yeniden keşfediyor.

LEZZET DURAKLARI
Damakları çatlatan, en güzel, en meşhur lezzetleri sofranıza getiren Lezzet Durakları lezzetçi-gezgin Mehmet Yaşin"le her Pazartesi saat 21.30"da ekrana gelmeye devam ediyor.

Türkiye"nin her köşesine gidip o yörenin en lezzetli yemeklerinin sırlarını izleyiciyle paylaşan "Lezzet Durakları" izleyici tam anlamıyla bir lezzet yolculuğuna çıkıyor.

HAYATIN TADI
Her hafta, ünlü bir konuğun ağırlanacağı Memet Özer ile Hayatın Tadı'nda her Cumartesi saat 18.15"te; her hafta, tek bir yemek çeşidi inceleniyor ve yapılıyor. Amaç en doğrusunun ve mükemmelinin, en kolay, lezzetinden ödün vermeden en sağlıklı pişirme teknikleri ile hazırlanması. Sonrasında yemekler konuklar ile beraber tadılıyor.

Hayatın Tadı"nda, doğru pişirme teknikleri ile ilgili önemli tüyolar izleyicilere veriliyor. Aynı zamanda konuklar ile yemek ve yemek kültürü hakkında sohbet ediliyor. Özel dünyaların kapılarını aralayan program.

IŞILTILAR
Tahire Demircan ile Işıltılar"da, her Cumartesi saat 17.15"te, çok özel kişilerin daha önce ele alınmamış bilinmeyen yönleri ve hayatlarındaki dönüm noktaları ekrana geliyor.

İŞ SEYAHATİ
Cem Seymen ile İş Seyahati, 15 günde bir Pazar günleri saat 20.00"de, daha önce gündeme gelmemiş ama hayal dünyamızda hep yer etmiş coğrafyalara yolculuk yapıyor.

Türk işadamlarının keşfettiği ve iş yaptığı coğrafyalara yapılan yolculuklarda, bu farklı ülkeler iş potansiyeli boyutuyla inceleniyor ve gidenlerin minimum bütçe ile en kaliteli hayatı nasıl yaşayacağının ayrıntıları ele alınıyor. Bir işadamının eline bavulunu alıp evinden çıktığı andan itibaren ihtiyaçlarını ve başına gelenleri bir senaryo dahilinde ekrana geliyor. İşadamının gittiği ülkedeki kabarık telefon faturalarına nasıl çözüm bulacağına yönelik ipuçları da veriliyor. Merak ettiğiniz soruların tümü İş Seyahati programında yanıt buluyor.

ORADAYDIM
Türkiye"nin yakın tarihine yansıyan olayları, yaşayanların ve tanıkların anlatımıyla ele alan, Soner Yalçın"ın hazırladığı “Oradaydım” belgeseli, her Cumartesi saat 23.30"da, her bölümünde gündemi sarsan olayların bilinmeyen yönlerini, tanıklarıyla ekrana getirmeyi sürdürüyor.

YAŞAMA SEVİNCİ
Dr. Elif Ilgaz Aydınlar ile “Yaşama Sevinci”, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 15.20"de, "Yaşamımızı tehdit eden sağlık problemleri"ne yer vermeye devam ediyor.

CHECK-UP
Leyla Ataman ile CHECK-UP, her Cumartesi saat 16.15"te, konusunun uzmanı doktorlarla günceli, merak edilen sağlık sorunlarını konuşuyor.
Sağlık dünyasının kapıları CHECK-UP"la aralanıyor.

Programda, her hafta seçilen farklı tıp dosyalarıyla sağlık sorunlarına derinlemesine yer veriliyor. Uzman doktorların deneyimleri ve yorumlarıyla akıllardaki sorular yanıtlanıyor.

BAŞARIYA DOĞRU
Üniversiteye ve liseye hazırlanan adaylara Sait Gürsoy Başarıya Doğru"da; zaman zaman teknik bilgiler verirken, sınavlarda dikkat edilmesi gerekenleri, seçecekleri okulların özelliklerini, genç aile iletişimi konularında hem adayları hem de aileleri bilgilendiriyor.

Lise adayları için özel okul, üniversite öğrencileri için üniversite tanıtımları ekrana taşınıyor. Tüm bunlarla birlikte; dil okulları, yurt dışı eğitimi gibi konular da programda ele alınıyor. Adaylar, anneler, babalar ve eğitimciler A"dan Z"ye programda kendilerini buluyor.

SANAYİ ROTASI
Cem Seymen ile Sanayi Rotası, her Cuma saat 17.30"da, ekonomiye yön veren isimlerin gündeme ilişkin görüş ve değerlendirmelerini, sadece Türkiye'nin değil dünyanın da farklı kentlerinde bulunan Türk yatırımcıların ve sanayicilerin başarı hikayelerini ekrana getiriyor.

“KOKPİT” CNN TÜRK"TE UÇMAYA DEVAM EDİYOR!
Uğur Cebeci ile Türkiye"nin havacılık programı Kokpit, 15 günde bir Pazar günleri CNN TÜRK"te ekrana geliyor. Yapımcılığını Doğan Haber Ajansı Genel Müdürü Uğur Cebeci"nin gerçekleştirdiği program, yayına başladığı 1997"den bu yana kesintisiz 12 yıldır ekranlara geliyor. Sunuculuğunu Emel Özuğur, yönetmeliğini Murat Özfilizler, genel koordinatörlüğünü de Tolga Özbek"in yaptığı program, Türkiye"de havacılığın sevilmesine ve yaygınlaşmasına önemli katkısı oldu. Evet, şimdi kalkış zamanı. Koltuğunuzu dik duruma getirin, kemerlerinizi bağlayın.

SINAV GÜNLÜĞÜ
Alev Nallar"ın hazırlayıp sunduğu üniversite sınav yolculuğunda adayların en güvenilir başvuru kaynağı Sınav Günlüğü"nde, İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Görevlisi Burak Kılanç eğitimle ilgili tüm soruları, her Pazar saat 11.15"te, canlı yayında cevaplandırıyor.

Fatih Türkmenoğlu, toplumun nabzını CNN TÜRK"te tutmaya devam ediyor.

Tüm sektörlerdeki son gelişmeler, öne çıkan şirketler, şirket evlilikleri gibi konuları ele alan ÖZEL SEKTÖR, Noyan Doğan"ın sunduğu BAKIŞ, Sami Altınkaya ile ÇIKIŞ YOLU ekrana gelmeye devam edecek.

Ve tabii ki;
hava durumu tahminleri için Meteroloji Mühendisi Bünyamin Sürmeli yine CNN TÜRK ekranlarında olacak.