Yeni evli çiftler sadece düğün gecelerini değil, karı- koca olarak uyandıkları ilk sabahı da ölümsüzleştiriyor.

Çiftlerin düğünden sonraki ilk sabahlarını görüntüleyen bu yeni trendin öncüleri de Melissa Squires ve Michelle Jonne adlı iki fotoğrafçı. Pek çok yeni evli çift, ilk sabahın çok özel olduğunu ve öyle kalması gerektiğini düşünse de bazıları da bu alanda özel portfolyolar oluşturan bu fotoğrafçıları evlerine davet edip 'çok özel' pozlar veriyor.

New Jersey merkezli Femme Fatale adlı ajanstan Michelle Jonne,bu alanda kısa sürede isim yaptı. 650 Dolar civarında bir ücrete çiftlerin düğünden sonraki ilk sabahlarını görüntülediklerini söylüyor.

Jonne "Kim çiftlerin kendilerine ait muhteşem fotoğrafları olamayacağını söylüyor ki. Bu sadece ünlü çiftlere özgü bir ayrıcalık değil" diye konuşuyor.

Melissa Squires'ın ise Detroit merkezli A Girl in Love adlı bir şirketi var. O da yeni evli çiftlerin düğünden sonraki ilk sabahlarından çok özel anları görüntülüyor.

"Sanıldığı gibi çiftlerin şehvetli anlarını görüntülemeye çalışmadığını" şeklinde konuşan Squires "Benim yakalamaya çalıştığım, çiftler arasındaki yakınlık. Karı- koca olduklarını hissettikleri anda içinde bulundukları sükunet ve mutluluk" açıklamasında bulundu.

Kocasıyla birlikte objektif karşısına geçen Shamis, David ve Victoria Beckham çiftinin Emperio Armani reklam kampanyası için verdiği pozlardan ilham almış.

Shamis ve kocası evlerinin çeşitli yerlerinde objektiflere poz vermişler. Sonuçtan da öylesine memnun kalmışlar ki çektirdikleri fotoğrafları Facebook sayfalarında paylaşmışlar.

Dünyaya gelecek çocukları yeterince büyüdüğünde bu fotoğrafları onlara da göstermeyi planlıyorlar.