AYDINPOST HABER SERVİSİ- Uzun zamandır beklenen yeni Peugeot 3008, global pazarlarda her geçen gün büyüyen ve gelişen C-SUV segmentine tamamen yeni bir soluk getiriyor. Yeni Peugeot 3008, tüm Türkiye ile aynı anda Aydın’da lansmana çıktı.

Aydın Peugeot Kahyaoğulları Plaza düzenlenen lansmana Peugeot müşterileri ve davetlilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Davetliler Peugeot Kahyaoğulları Plaza görücüye çıkan yeni Peugeot 3008’i yakından incelerken, yetkililerden özellikleri hakkında bilgiler aldı.

Tanıtım töreninde konuşan Peugeot Kahyaoğulları Satış Müdürü Mustafa Kurt, “Bildiğiniz gibi Peugeot tasarımı, yenilikçi teknolojileri, çevreci ve aynı zamanda performanslı motorlarıyla sektörde önemli bir yere sahip. Kahyaoğulları olarak bizler de bulunduğumuz ilde siz Peugeot severleri müşterilerimizi markamızın temel felsefesi çerçevesinde en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Kurt ayrıca, “Ürün gamı çeşitliliğimiz 208, 301, 308, 508, 2008, 3008 ve 5008 gibi binek otomobillerin yanı sıra Bipper Partner ve Boxer gibi ticari araçlarıyla geniş bir müşteri yelpazesine hizmet veriyoruz. Bugün burada Yeni SUV Peugeot 3008 lansmanı çerçevesinde bizler için yep yeni bir dönem başlıyor. Otomotiv sektöründe ilk defa İstanbul’da yapılan bir basın toplantısını tüm Peugeot yetkili satıcılarında canlı olarak izleyip, bu heyecana ortak oluyoruz” diye konuştu.

Yeni SUV Peugeot 3008 Hakkında

Yeni ve farklı deneyimler arayan müşterilere hitap eden yeni Peugeot 3008, yeni nesil Peugeot i-Cockpit, yenilikçi tasarım, PureTech ve BlueHDi üst düzey verime sahip motorlar, EAT6 tam otomatik şanzıman ve üst düzey teknik ekipmanları ile SUV sınıfının en önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyor.

dsc_0263.jpgdsc_0205.jpgdsc_0341.jpgdsc_0252.jpgdsc_0226.jpg