Geçtiğimiz sezon Türkiye’yi gözyaşlarına boğan bir bölümle tatile giren “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, yeni sezona sürprizlerle başlıyor. Yeni karakterlerin de katıldığı üçüncü sezonda izleyiciler, Akarsu Ailesi’nin 80’li yıllarda yaşadıklarına tanıklık edecek.

MACİT KOPER’İN OĞLU OYNUYOR

Bütün hikâyenin anlatıcısı olan Osman, yeni sezonda lise öğrencisi... Duyarlı, içe dönük bir kişiliğe sahip ve okumaya meraklı olan Osman, sosyalist felsefe ve siyaseti benimsiyor, küçük şiirler ve denemelerle başladığı yazma uğraşını zaman içinde geliştirerek yazar kimliği kazanıyor. Sessiz ve sakin görünüşünün altında, inatçı ve dirençli bir kişilik olan Osman’ın gençliğini ünlü sanatçı Macit Koper’in kendisi gibi tiyatrocu olan oğlu Gün Koper canlandırıyor.

ARİF’İN ETKİSİ BÜYÜK OLACAK

Yeni sezonda dizide yer alacak yeni karakterlerden biri, Muhammed Uzuner’in canlandırdığı Arif... Cemile ve Osman’ın tüm hayatını etkileyecek olan Arif, gençliği siyasi mücadele içinde geçmiş biri. Hapiste yatmış, siyasetten ayrı düşmüş Arif, içe kapanık ve yalnız başına yaşamayı seviyor.

ZEHRA’YLA DENİZ KOCAMAN OLDU

Yeni sezonda Berrin’le Hakan’ın kızları Zehra, ilkokula gidiyor. Soner ve Aylin’in kızları Deniz de büyüyor ve güzel mi güzel bir kız çocuğu oluyor. Zehra’yı Mina Nur Kaymas, Deniz’i ise Nisa Melis Telli canlandırıyor.

BAHAR, SONER’İN HAYATINI DEĞİŞTİRECEK

Mine Tugay da Soner’in ve kızı Deniz’in hayatını değiştirecek dans hocası Bahar karakteriyle yeni sezon bölümlerinde yer alacak. Bahar; bale eğitimi almış, ancak ağır bir sakatlık yaşadığı için mesleğini yapamayan genç bir kadın. Ailesini bir trafik kazasında kaybeden Bahar, geçimini sağlamak için dans kursları veriyor, doğum günlerinde animatörlük yapıyor, ürün tanıtım işlerinde çalışıyor. Bahar, nişanlısı Ziya kendisini aldatınca ondan ayrılıyor ve yolu Deniz’e bakıcılık yapmak üzere Soner’in evine düşüyor... (haberabone)