Aydınspor Başkanı Kemal Özdemir; Aydınspor"a sürekli gelir kaynakları oluşturmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Yönetim kurlunun birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını yürüttüğüne işaret eden Başkan Özdemir; Aydın kamuoyunda dillendirilen olağanüstü genel kurul söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını iddia etti.
Aydınspor Başkanı Kemal Özdemi; Aydınspor"u gelir temin etmek için şehiriçi ve ilçe minibüs garajından çıkış yapan her minibüsten günde 1 YTL olarak alınacak bağışın Vali Mustafa Malay"ın onay vermesinden sonra uygulanmaya başlanacağını söyledi. Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin ile de Aydınspor"a kalıcı gelir temin etme anlamında görüşmelerinin kesintisiz olarak sürdüğünü ifade eden Özdemir “Önceki gün Belediye Başkanımız İlhami Ortekin ile yaklaşık 2 saat konu üzerinde görüştük. Önemli kararlar almanın aşamasındayız. Önümüzdeki günlerde Aydın kamuoyuna bunları açıklayacağız. Başkanımız İlhami Ortekin en başından beri desteklerini devam ettireceğini ifade etti” diye konuştu.
Kulübü ve kendisini yıpratmak adına ucuz politikalar güdüldüğünden dert yanan başkan Özdemir, “Bazıları bizin genel kurul karar alacağımızı ve görevi bırakacağımızı fısıldıyormuş. Açıkça söylüyorum bunlar ucuz numaralar. Birileri bizim adımıza karar almaya çalışıyor. Genel kurul filan yok böyle bir düşüncemiz olursa herkesle paylaşırım. Üstelik keşke sağlam biri çıksa da Aydınspor"u ben daha iyi yönetirim diyebilse. O kişi sağlam bir adam olursa içimiz rahat olarak Aydınspor"u teslim ederiz. Ama inanmadığımız insanlara da bu kulübü emanet etmem” şeklinde konuştu.