Kaliteli ürünü ulaşılabilir fiyat seçenekleriyle sunan Yeni İnci, günlük hayattaki duruş bozuklukları ve yatış pozisyonunun neden olduğu dekolte bölgesindeki kırışıklıkları yoğun ilgi gören (No Line Bra) göğüs arası yastıkla önlüyor.

Her kesime ve her yaş grubuna hitap eden ürünleri ile 1964 yılından bu yana kalitesinden ödün vermeden yılda 2.5 milyon adet ürünü tüketiciyle buluşturan Yeni İnci, kadınların taleplerine cevap vermeye devam ediyor.

Sahip olduğu model çeşitliliği ile dikkatleri üzerine çeken Yeni İnci, 2006 yılında üretmeye başladığı erkeklere yönelik Kitaro markasının yanı sıra, 2009 yılından bu yana da kadın, erkek ve çocuk koleksiyonları olan Homewear ev giysisi markasıyla varlığını sürdürüyor.

Klasikleşmiş ürünlerinin yanı sıra müşterilerin beklentilerine yönelik ürünleri de piyasaya sunmasıyla rakiplerinden ayrılan Yeni İnci, (No Line Bra) göğüs arası yastıkla, bayanların dekolte kırışıklığı sorununu ortadan kaldırıyor. Günlük hayattaki duruş bozuklukları ve yatış pozisyonunun neden olduğu dekolte bölgesindeki kırışıklıklar, Yeni İnci’nin göğüs arası yastığıyla önlenebiliyor.

Yeni İnci’nin göğüs arası yastığı yatar pozisyondayken iki göğüs arasına yerleştirilerek kullanılıyor. Düzenli kullanıldığında etkisi hissedilen göğüs arası yastık, iki göğüs arasındaki kırışıklıkları önlüyor ve yeni kırışıklık oluşumunu engelliyor. Ten rengindeki göğüs arası yastığı M ve L bedenlerinde bulabilmek mümkün.