Trabzonspor'un yeni transferi Gökhan Ünal, yeni imajıyla Trabzonspor"a uğur getireceğini söyledi. Saç ektiren ve dövme yaptıran genç futbolcu, gelecek sezon Trabzonspor"un şampiyon, kendisinin de gol kralı olacağını iddia etti.
Yaz tatili için Aydın"ın Kuşadası ilçesinde bulunan Gökhan Ünal, hem kendi transferini hem de Trabzonspor"un yaptığı yeni transferleri değerlendirdi. Trabzon"a ve Trabzonspor"a olan özel ilgisi nedeniyle bu transferin gerçekleştiğini vurgulayan Gökhanl, “ Trabzon"a karşı hem özel bir ilgim olmuştu. Ayrıca, Trabzonspor"da elde edeceğimiz başarılar İstanbul takımlarından daha büyük anlam taşır. İlk hedefim, Bordo-Mavili forma altında şampiyonluk yaşayıp aynı zamanda gol kralı olmak. Daha sonra Türkiye'ye bazı şeyleri daha iyi kanıtlayıp Avrupa'ya gitmek istiyorum. Trabzon'da şampiyonluğu yaşamayı çok istiyorum. Bu büyük camianın beklentilerini biliyorum. İnşallah ortaya koyacağım etkili futbolla hem takımımı hem de kendimi belli bir noktaya taşıyacağım. Trabzonspor bu sezon son derece üst düzey bir takım oluşturdu. Bu takım, hem bugünün hem de geleceğin takımı. Taraftarlarımızın bizi sabırla destelemelerini istiyorum. Biraz sabır gösterilirse, onları uzun süre mutlu edecek bir kadro oluşacak. Ayrıca, Milli takımın elde ettiği başarıları da alkışlıyorum. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok çalışıp, yeniden milli formaya kavuşacağıma da inanıyorum" dedi.
Bu arada, Kuşadası Pamucak Mevkii"ndeki Aqua Fantasy"de tatil yapan Gökhan Ünal, tüm günlerini su parkında geçiriyor. Saç ektirdiği için bir süredir şapka takan Gökhan Ünal, yeni saç şekliyle de beğeni topladı. Bordo-mavili futbolcu, yeni imajıyla sezona damgasını vurmak istediğini kaydetti.