Geceleri salsa derslerinin verildiği alışveriş merkezinde go-kart pisti de açıldı. Aydınlıların go-kart sporuna yoğun ilgi göstermesi nedeniyle alışveriş merkezi go-kart turnuvası düzenleyeceğini duyurdu.
Yaz şenlikleriyle ilgili bilgi veren alışveriş merkezi Müdürü Haluk Türkel, alışveriş merkezine olan ilgiyi artırmak ve müşterilerinin sosyal aktivitelere katılımını sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Yaz şenlikleri adı altındaki etkinliklere bütün Aydınlılara beklediklerini ifade eden Türkel, “Temmuz ayı boyunca her Perşembe akşamı saat 20.00 ile 22.00 arasında Zeytin Meydanı"nda Salsa Eğitmenleri Ceyda Atılgan ve Mustafa Tura eşliğinde Salsa gösterileri düzenliyoruz. Bu gösterilere katılan vatandaşlarımız yeni dans figürler öğrenerek dansın coşkusuyla eğlenilebilirler. Ayrıca 3, 4 ve 5 Temmuz tarihleri arasında balon, kaleye gol atma, basketbol, tekerleme, çember çevirme, dans ve yüz boyama gibi birbirinden eğlenceli yarışmalar düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.
Alışveriş merkezi bünyesinde açılan go-kart pistinde spor dalı hakkında vatandaşlara bilgi veren Yarış Motorları Teknisyeni Kazım Dedeoğlu, go-kart isminin yanı sıra Play-Kart olarak da bilinen spor dalının yarış sporlarının en heyecanlısı olduğunu kaydetti. Go-kart sporunun hiçbir tehlikesi olmadığını dikkat çeken Dedeoğlu, “Go-kart araçlarımızı 10 yaş üstü tüm vatandaşlarımız kullanabiliyor. Bu sporu vatandaşlarımıza stres atmaları için tavsiye ediyoruz. Yarış pistimiz her gün saat 10:00 ile 24:00 saatleri arası hizmet verecek. Bu zaman dilimi içerisinde vatandaşlarımız kendi aralarında yarışlar düzenleyebilir, ya da zamana karşı son model araçlarımızla yarışabilirler. Şuan itibariyle go-kart pistimiz vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. Önümüzdeki günlerde kurumlar arası veya okullar arası yarış müsabakaları düzenleyeceğiz. Bütün Aydınlıları hem stres atmak, hem de eğlenmek için alışveriş merkezimize bekliyoruz” dedi.