Seçim soncunda Didim Ticaret Odası"nın yeni başkanı Ufuk Döver oldu.
22 Şubatta yapılan seçimlerin ardından Didim Ticaret Odası"na yeni seçilen 23 meclis üyesi yönetim ve disiplin kurulu üyeleri ile genel kurul delegeleri için sandığa gitti.
Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı için 2 isim yarışırken seçime giren Tayyar Cengiz 8 oy alırken Ufuk Döver 15 oy olarak Didim Ticaret Odası"nın Yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu.
Didim Ticaret Odasının yeni yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Mehmet Çelik, Şaban Üstündağ, Gürol Çelik, Bahattin Gökdemir, Remzi Tekdemir, ve Şakir Şencan seçildi.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Aydın Çift, Mehmet Şah Kazan, Mehmet Engil ve Garip Gençay.
Didim Ticaret Odasının Disiplin Kurulu Üyeliklerine de Tuncay Demir, Hasan Karabacak, Ali Cebe, Murat Gündoğan, Yakup Erkan ve Razi Öztürk; Disiplin Kurulu Yedek Üyeliklerine ise Mahmut Ekiz ve Reşit Ekici; Genel kurul delegelerine ise Hilmi Erbaş ve Şaban Üstündağ seçildiler.
Seçimlerin ardında Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Makamında yapılan açık oylamada ise Didim Ticaret Odası Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı. Yapılan seçime Ümit Soneren ve Ömer Vela katıldı. Açık oylamada 15 oy alan Ümit Soneren Didim Ticaret Odasının yeni Meclis Başkanı seçildi. Meclis Başkanlığı Vekilliğine Ergün Korkmaz Muhasip üyeliğe de Bülent Bektaş seçildi.
Didim Ticaret Odası Meclis Başkanlığına seçilen Ümit Soneren görevini tarafsız yapacağını söyleyerek seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
Toplantıda konuşan Didim Ticaret Odasının yeni Başkanı Ufuk Döver Ticaret Odasına seçilen yeni meclis üyelerine teşekkür ederek “Burada görevimiz Ticaret Odamızın çıtasını yükseltmek. Burada hepimiz eşitiz ve ayrı gayrı düşünmeden çalışcağız. Sektörlerimizdeki sorunları ayda 1 kez düzenleyeceğimiz toplantılarda masaya yatıracağız. Kararlarımızı oy çokluğuyla değil oy birliğiyle almayı hedefliyoruz. Karşı görüşlere de değer vereceğiz. Gönül gönüle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Toplantının sonunda üyeler yeni başkanları tebrik ederken, bir arada öğle yemeği yenildi.