Nazilli İsabeyli Belediyesi"nin iki dönemdir başkanlık görevini sürdüren Bekir Kuvvet Erim, belediye araç parkuruna yeni kazandırılan iş makineleri ve diğer araçların tanıtımı için tören yaptı.
Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ersin Esenlik, Ticaret Odası Başkanı Gültekin Kılınç, belediye meclis üyeleri esnaf ve sanatkarların yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim; “Belediyemizi 2004 yılında devraldığımızda bir milyon 300 bin lira olan belediye bütçesini 2011 yılında 17 milyon 275 bin liraya çıkarmış bulunmaktayız. O tarihte 33 olan personel sayısını 2011 yılında 100"e çıkarttık. Bu sayıyı yeni projelerle daha yukarılara çıkarma gayreti içerisindeyiz. 13 araçlık iş makinesi sayısını 2010 yılında 34"e çıkarttık. 14 tonluk 1 adet ekskavatör ve kırıcı ile bir adet çekici, bir adet treyler, bir adet servis aracı ve bir adet arazi aracı ile araç parkurumuzu genişlettik. Dağda isale hattının yenilenmesi, kaynakların bakımı, şehir içindeki tesisat borularının yenilenmesi, bina yıkımı gibi işlerin daha rahat ve daha hızlı yapılabilmesi için 470 bin liralık yatırımla 14 tonluk paletli kepçe, kırıcı aparatı ve kepçenin nakliyesi için kamyon alınmıştır. Bu yatırım kendini, 26 kilometrelik isale hattının yenilenmesiyle amorti edecektir. 2011 yılında araç parkımızı daha da modernize etmeyi ve genişletmeyi planlamaktayız” dedi.
Kuvvet Erim, son 7 yılda yapılan hizmetler hakkında da tören alanındakilere bilgiler verdi.
Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız ise; Başkan Erim"den övgü ile söz ederek “Halkıyla birlikte ruh birliği yaparak bu işleri başardı. Heyecan olmayınca bin yılda çalışsanız bir şey olmaz. Yerel yönetimlerde halkla bütünleşme olmak zorundadır. Dünya toplumu değişirken Türk toplumu da değişmeye başladı. Buharlı lokomotif, elektrik bulundu sanayi devrimi oldu. Şimdi teknoloji ilerleyince bilgi toplumu olduk. Şu anda hepimiz bu bilgi toplumunun ilerisindeyiz. Teknolojiyi iyi kullanarak gelişmeyi sürdüreceğiz. 50 yıl ilerisini görenler kazanacak. Doğru kararlar vererek gelişmeyi sürdürmeliyiz. Türkiye hedefi olan bir ülke olarak cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 yılında bu bölge en modern ve gelişmiş merkezlerden birisi olacak. Türkiye"de dünyadaki ilk üçe giren ülke olacak” dedi.