Kuşadalı muhasebeci ve mali müşavirler dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Setur Marina içerisindeki Rota Restaurant"ta gerçekleştirilen yemek büyük ilgi gördü.
Hafta içerisinde gerçekleştirilen olağan genel kurul ile güven tazeleyen Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Kuşadası Temsilciliği tarafından düzenlenen yemeğe, Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Ali İhsan Demiray, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar, Kuşadası Esnaf Odası Başkanı Halit Şakar, Aydın Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Fettah Açan, yönetim kurulu üyeleri, vergi denetmenleri ve serbest muhasebeciler ile mali müşavirler katıldı.
Bilindiği gibi, hafta içerisinde gerçekleştirilen genel kurulda Feridun Uzun yeniden Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Kuşadası Temsilcisi olarak, güven tazelemiş, temsilcilik yönetimine ise Havva Mutlu ile Murat Öztürk seçilmişti. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Kuşadası Temsilcisi Feridun Uzun, üyeler arasında dayanışmayı hedefleyen yemeğe gösterilen ilgiye teşekkür etti.