Aydın"da dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada bir kişi ağır yaralandı. Görgü şahitleri araç içerisinde iki kişi olduğunu belirtince, itfaiye ve jandarma uzun süre 2. kişiyi aradı. Yapılan tüm aramalara rağmen 2. şahıs bulunamazken, çevredeki vatandaşlar diğer şahsın ağlayarak kaza yerinden uzaklaştığını belirtti. Kaza yerinde araçtan düşen ve yarısı yenmiş aperatif görenleri duygulandırdı.
Kaza dün akşam saatlerinde Kalfaköy yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kalfaköy istikametinden Aydın"a gelmekte olan 09 DV 857 plakalı araç, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yaklaşık 50 metre uçurumdan dereye yuvarlandı. Araç içerisinde bulunan iki kişiden Ö. N. ağır yaralı olarak ambulansla Aydın Devlet Hastanesine kaldırılırken, araç içerisinde bulunan ve ismi belirlenemeyen diğer şahsın hafif yaralı olduğu belirtildi.
Kaza sonrası olay yerine gelen jandarma ekipleri araçta bulunan Ö.N."ın kimliğini kaza yerinde bulunan cep telefonundan tespit ederken, diğer şahsın kimliğini öğrenebilmek için uzun süre çaba harcadı. Kaza yapan aracın S.Ö. üzerine kayıtlı olduğu öğrenildi. Aracın gerçek sahibinin ise F.U. olduğu ve aracı henüz üzerine almadığı öğrenildi.
KENDİ KULLANAMADAN ARKADAŞI KAZA YAPTI
Kazaya karışan 09 DV 857 plakalı aracı S.Ö."den bir hafta önce satın aldığı öğrenilen F.U."nun, aynı işyerinde şoför olarak çalışan arkadaşı Ö.N."ye hafta sonunda emaneten verdiği öğrenildi. Kaza sonrası aracın dereye uçtuğunu gören yoldaki diğer araçların sürücüleri olayı hemen 112 Acil Servis ekiplerine bildirdiler. Ambulans ve itfaiye ekiplerinin olay yerine gelemsiyle araçtan çıkarılan Ö.N. ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yanında bulunan şahsın ise araçtan kendi imkanlarıyla çıkarak olay yerinden uzaklaştığı bildirildi. Olay yerinde kaza yapanların yarım kalmış yemeği görenleri duygulandırdı.