Meram Mahallesi 5. Sokak'ta, ilköğretim 5. sınıf öğrencisi Pınar D. 3 metre yüksekliğindeki balkondan düşerek yaralandı.
 
12 yaşındaki Pınar D., Çorum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
Pınar D'nin, ifadesinde, babası Hakan D'nin erkek arkadaşlarıyla evde alkol aldığını ve yemek yapmadığı gerekçesiyle kendisini balkondan attığını, kardeşlerinin can güvenliğinden de endişe duyduğunu söylediği belirtildi.
 
 
 
Olay meydana geldiğinde alkollü olduğu tespit edilen baba Hakan D. gözaltına alındı.
 
ANNE BORÇ YÜZÜNDEN CEZAEVİNDE
Bir süre önce Hakan D'den boşanan 5 çocuk annesi Sibel K'nin 12 bin lira kredi kartı borcu yüzünden 1 aydır cezaevinde yattığı öğrenildi.
 
KOCA ŞİDDETİ İDDİASI
Anneleri cezaevinde olan 5 çocuktan 2'sinin babaanneleriyle yaşadığı, 3'ünün ise babaları Hakan D. ile aynı evde kaldığı belirtildi. Çiftin komşuları, Sibel K'nin eşinden uzun zamandır şiddet gördüğünü, boşanmasına rağmen eski eşinin Sibel K'nin peşini bırakmadığını ileri sürdü.
 
Kadının zaman zaman çocuklarıyla sokaklarda kaldığını ifade eden komşuları, pek çok kez eşinden şiddet gören Sibel K'nin yeterince korunmadığını iddia etti.
 
DEVLET KORUMAYA ALDI
Tedavinin ardından hastaneden çıkarılan Pınar D. ile iki kardeşi, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı yetiştirme yurduna yerleştirildi.