MERSİN'in Erdemli İlçesi'ndeki bir yazlık eve tatile giden 2 erkek arkadaşın başlarından vurulmuş halde cesetleri bulundu.

İddiaya göre, Adana'da oturan 35 yaşındaki Tufan Kırılmaz ile arkadaşı 25 yaşındaki Hamit Acarlar, tatil için Erdemli İlçesi'ne bağlı Kargıpınarı Beldesindeki Güneş Tatil Sitesi'ne geldi. Dün öğle saatlerinde oğlu Hamit'i arayan babası cep telefonuna yanıt alamayınca, site yönetiminden yardım istedi.

Görevliler, dairenin penceresinden baktığında, salonda iki arkadaşın cesedini gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve jandarma inceleme yaptı. Üzerlerinde kıyafetleri olan ve başlarından vuruldukları anlaşılan Acarlar ile Kırılmaz'ın cesetleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İNTİHAR MI, YOKSA CİNAYET Mİ?

Cesetlerin yanında bir tabanca bulunurken olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. İki arkadaştan birinin diğerini öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, üçüncü bir kişi tarafından öldürülmüş olma olasılığı da değerlendiriliyor.

Site sakinleri ise çevrede yükses sesli müzik yayınları yapıldığını bu nedenle silah sesini duymadıklarını söyledi. DHA