Ergen'in yeni albümünde yer alan 'Hayat Bir Gün' adlı şarkı 'Uyumuyor acılar çekiyorum, o hatayı yaptın yapalı' sözleriyle dikkati çekiyor.

7 yıllık eşi Mustafa Erdoğan'a, kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açan Gülben Ergen, suskunluğunu yeni albümüyle bozdu. Ergen'in 22 Ağustos'ta piyasaya çıkacak olan 'Hayat Bir Gün' adlı 11. albümüne adını veren şarkının sözleri Mustafa Erdoğan'a mesaj olarak yorumlanıyor. 'Uyumuyor, acılar çekiyorum, o hatayı yaptın yapalı', 'Yazık bunca yıla, yazık verdiklerime', 'İstemem sende kalsın, bana bir şey ödeme' gibi sözler içeren şarkı, Fettah Can ve Cansu Kurtcu'nun imzasını taşıyor.

5 Eylül 2004'te nikah masasına oturan; Atlas, Ares ve Güney adlı üç erkek çocukları olan Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan, 30 Eylül 2011 tarihinde hakim karşısına çıkacak. Sarıyer Aile Mahkemesi'nde görülecek davada 'anlaşmalı' olarak boşanacakları öğrenilen Ergen ve Erdoğan'ın 7 yıl süren evliliğinin tek celsede sonuçlanması bekleniyor. Mustafa Erdoğan'ın, genel sanat yönetmenliğini yaptığı 'Anadolu Ateşi'nde görevli bir dansçı kızla yasak aşk yaşadığı haberleri uzun süre magazin gündeminde yer bulmuştu. Erdoğan, iddiaları yalanlarken; Gülben Ergen sessizliğini korumuştu. Ancak ünlü şarkıcı, mayıs ayında boşanma davası açarak; evliliğine nokta koyma kararı aldı.

İŞTE O ŞARKI

Ne yapabilirim ben de insanım
Gözlerim aşktan kapalı
Uyumuyor, acılar çekiyorum
O hatayı yaptın yapalı

Yazık bunca yıla
Yazık verdiklerime
İstemem sende kalsın
Bana bir şey ödeme

Hayat bir gün güler yüzüme
Gideni aratmaz belki gelen
Sen kendi adına dilek tut
Beklerim, benim yok acelem