Aydın Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür ve Sergi Sarayı"nda düzenlenen şiir sergisi ve imza günlerinin açılışı Vali Yardımcısı Celal Ulusoy, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ve Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Şükrü Öksüz tarafından gerçekleştirildi.
Açılışta konuşan Vali Yardımcısı Celal Ulusoy, en büyük gücün kitap olduğunu vurgulayarak, “Tüm vatandaşlarımızın sergiyi ziyaret etmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum. Böyle bir etkinliği gerçekleştiren Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği yönetimine de teşekkür ediyorum” dedi.
"Şiir Sergisi ve Kitap İmza Günleri"nin ilk gününde Aydınlı Şairler ve Yazar Derneği üyesi yazar ve şairler ile Söke"den grup halinde gelen şair ve yazarlar vatandaşlara sergi hakkında bilgiler verdi. 26 Ağustos 2010 tarihine kadar açık kalacak olan sergide 56 şairin 180 adet şiiri ve kitapları sergileniyor. Her gün saat 08.30 ile 18.30 arasında halkın ziyaretine açık olan sergide vatandaşlar şiirleri okuyabiliyor ve kitap alabiliyorlar. iha