Kuşadası Devlet Hastanesi, yaz sezonuyla birlikte temposunu arttırdı. Aydın'ın bu turistik ilçesindeki hastane, yazın artan nüfusa ve kışa göre beş kat fazla hastaya aynı kadroyla hizmet vermesine rağmen kalitesini düşürmüyor.

Kuşadası Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Alaattin Sadık, yaz sezonuyla birlikte yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini söyledi. Dr. Sadık, "Öncelikli olarak yerli ve yabancı hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için kısıtlı kadromuzdaki doktorlarımızın özverili çalışmaları sayesinde kalite çıtamızı yükselttik. Geçen ocak ayında uygulamaya soktuğumuz engelli taşıma aracıyla sezona başladık. Yabancı dil bilen personel takviyesiyle yabancı hastalarımıza da daha iyi hizmet veriyoruz. Ayrıca hizmetlerimizi bir katalogda topladık." dedi

Başhekim Uzm. Dr. Selma Özcan da, "Hastanemizde kaliteli ve hızlı hizmet veriyoruz. Bütün personelin özverili çalışmasından memnuniyet duymaktayız. Hasta yakınlarından da kendilerine hizmet veren çalışanlara daha iyimser yaklaşmalarını istiyoruz." şeklinde konuştu.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png