Usta oyuncu kadrosuna Meral karakteriyle sürpriz bir giriş yapan güzel oyuncu Yasemin Balık, kıvılcımlanan Bekir (Yavuz Bingöl ) ve Elif (Ece Uslu) aşkını sekteye uğratacak görünüyor…

İzleyicisiyle yeniden buluşmaya hazırlanan “Bulutların Ötesi”, sürprizlerle dolu sıcak bir mahalle hikayesinin konu edindiği yeni bölümleriyle de seyircisini ekrana kilitleyecek.

“Bulutların Ötesi” Ramazan ile birlikte 20 Temmuz Cuma günü saat 21.15 ‘de yine evlerimize konuk olacak…

TRT-1 ekranlarında her Cuma yayınlanan; başrollerini Yavuz Bingöl ve Ece Uslu ‘nun paylaştığı ve yönetmenliğini Murat Saraçoğlu ‘nun yaptığı dizi film “Bulutların Ötesi”, geçtiğimiz sezon Yavuz Bingöl ile Ece Uslu arasında aşk kıvılcımları başlarken heyecanlı bir sezon finali yapmıştı. Yeni sezon ilk bölümüyle birlikte merak edilen bu büyük aşkta, güzel oyuncu Yasemin Balık ‘ın katılımıyla ortalık kızışıyor!!!

Dizinin yeni sezon bölümlerinde yer alacak olan tecrübeli oyuncu Yasemin Balık ”Bulutların Ötesi ‘ dizisi, arkasında birçok sözü barındıran sağlam bir proje… Hem böyle bir projede olmak hem de sevdiğim usta oyuncular, yönetmen ve işini bilir bir teknik ekiple çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Yoğun çalışma temposuna rağmen hiç yorulmadan keyifle çalışıyorum” dedi.