Etkinlikte sahnelenen tiyatro oyunuyla ilköğretim okulu öğrencilerine orman sevgisi aşılandı.
Çeştepe İlköğretim Okulu"nda gerçekleştirilen şenliğe; İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar, TEMA İl Temsilcisi Mehmet Özdemir, Çeştepe Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Dinçer Köse, Yavru Tema Danışmanı Öğretmeni Sevcan Ulusal, sınıf öğretmenlerinden Suna Yıldırım, Tayfun Ernur, Ümran Sayım, Begüm Senem Altundağ, Hacı Bayram Ekinci ve Yılmaz Aksoy ile öğrenci velileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Etkinlikte konuşan TEMA İl Temsilcisi Mehmet Özdemir; şenliğin önemine dikkat çekerek, bu tür etkinliklerin ilköğretim okulları ve öğrenciler arasındaki kaynaşmaya da önemli katkılarda bulunduğunu söyledi. Özdemir, “TEMA Vakfı"nın; 07-14 yaş gurubunda bulunan, İlköğretim okullarındaki öğrencilerimizin gönüllü olarak oluşturdukları teşkilatının adı "Yavru Temadır" Yapılan çalışma; örnek seviyede ve her türlü taktirin üzerindedir. Öğrencilerimi, öğretmenlerimi ve yöneticilerimizi kutlarım” dedi.
Konuşmaların ardından Yavru TEMA üyelerinin kurmuş olduğu tiyatro topluluğu tarafından, Yalvaç Ural'ın kaleme aldığı; 'La Fonten Orman Mahkemesi'nde adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Okul Bahçesi'ndeki gösterime yoğun ilgi görürken, etkinlik kısa bir müzik dinletisi ile sona erdi.