TRABZON"UN Gineli yıldızı İbrahima Yattara için Al Saad ısrarını sürdürüyor. Geçen sezon Yattara"yı almaktan son anda vazgeçen Katar kulübü, bu sezon 2. kez kapıyı çaldı. Bir yıl önce Yattara yerine bir diğer Gineli yıldız Feindouno"yu alan Al Sadd, 2 hafta önce “Yattara"yı alalım, Feindouno+2 milyon Euro verin” teklifi yapmıştı. Bunu komik bulan Trabzon olayı kapatmıştı. Ancak Al Sadd, bir kez daha Yattara için girişim yaptı. Bunun üzerine Katar kulübünü samimi bulmayan bordo-mavililer, “Menajerler aracılığı ile değil resmi başvuruyla teklifinizi yapın” yaklaşımında bulundu.

"BÜYÜK ŞEF" BİLMECESİ

BU arada sezonun sonlarına doğru kadro dışı kalan Song ile ilgili dün ilginç gelişmeler oldu. Önce deneyimli oyuncunun Sırbistan"ın Vojvodina Novi Sad kulübüyle prensipte anlaştığı iddia edildi. Ancak daha sonra Trabzonspor Kulüp Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, “Song"a izin vermiştik. Kampa katılacak ve takımla çalışmalara başlayacak” dedi.

AYRICA teknik direktör Broos, daha yetenekli ve deneyimli bir yabancı transfer bulunması durumunda, yönetime Alanzinho"dan vazegeçebileceklerini söyledi. Gelecek sezon takımda düşünülmeyen Hüseyin Çimşir ise Dinamo Kiev"in sıkı markajına girdi. Kievli temsilciler milli oyuncu için Trabzonlu yöneticilerle görüşerek transferi bitirmeyi planlıyor. Isparta Davraz Kampı"nda ise dün 2 idman yapıldı. - vatan