Bircan Usallı Silan tarafından sorulan, "Gerçekten araya yastık koydular mı, gördünüz mü?" sorusuna Çehre; "O sahneleri görmedim. Zaten herkes tatilde,
ayrıca görüşemedik de" cevabını verdi.

Nebahat Çehre geçmişte yapılan film çekimlerinde, kimse söylemeden öpüşme sahnelerinden bir gün önce sarımsak, soğan gibi rahatsız edici yiyecekler yemediklerini ve dişlerini de fırçaladıklarını söyledi. Bu gibi şeylerin saygıdan refleks olarak yapıldığını söyledi. Çehre ayrıca "Bizim zamanımızda yastık falan da yoktu. Zaten gerek duymazdık" dedi.

Nebahat Çehre, geçmişte Ayhan Işık ile yaşadığı deneyimi de anlattı. Metin Ersan ile çektikleri "Acı Hayat" filminin öpüşme sahnesini anlatan Çehre; "Ben çok utangaç bir kızdım. Zaten o zamanlar 17 yaşlarımdaydım. Hatta iyi ki televizyonlar renkli değil diyerek benimle dalga geçiyorlardı. Çünkü benim, olur olmadık zamanlarda rengim kıpkırmızı oluyordu. Filmin öpüşme sahnesi çekileceği zaman Ayhan Ağabey beni bir kenara çekerek; "Ben senin abinim. Bunda utanacak bir şey yok. Burada iş yapıyoruz." diyerek beni sakinleştirmişti. Ve gerçekten de hiç beni zorlamadan dudağının ucuyla öpermiş gibi yapmıştı. O hiçbir zaman öpmezdi." dedi.