Yaşlılar haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler devam ediyor. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ve eşi Sebahat Altungün, Kuşadası Belediyesi Huzurevi"nde kalan yaşlıları, akşam yemeğinde ağırlandı. Kaymakam Mustafa Esen ve eşinin de katıldığı yemekte yaşlılar unutulmaz bir gece geçirdi.
Kaymakam Esen ve eşi ile Belediye Meclis Üyesi Leziz Uyanık ve il genel meclis üyelerinin de katıldığı yemekte Başkan Altungün ve eşi Sebahat Altungün tarafından ağırlanan huzurevi sakinleri, Kuşadası Belediyesi Türk Sanat Müziği korosunun fasıl ekibinin yaptığı canlı müzik eşliğinde kendileri için özel hazırlanan yemeği yiyerek neşeli ve eğlenceli bir gece geçirdiklerini ve çok mutlu olduklarını söylediler.
Yemekte konuşan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, yaşlıların hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini belirterek, duyarlılıklarını tüm yıl boyunca göstermeye çalıştıklarını söyledi. Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen de Kuşadası Belediyesi"nin önemli bir huzurevine sahip olduğunu belirterek, yaşlılarla birlikte olmaktan büyük keyif aldığını ve tüm sorunlarında onların yanında olduklarını söyledi.