Eve arkadaşlarını alıp gürültü yapan kiracısını uyarmaya giden yaşlı kadın, bir süre sonra kiracısının kapısında yerde yatarken bulundu. Yaşlı kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis kiracı ile eve getirdiği 4 arkadaşını gözaltına aldı.

Olay, sabaha karşı Bursa"nın Yıldırım İlçesi Yediselviler Mahallesinde meydana geldi. Kiracı Özgür Şanslı (19) arkadaşları Pınar Çevik (26), Yavuz Varoğlu,(31), Gülşen Fenerci (16), Recep Avcı"yı (19) evine davet etti. 5 arkadaş sabahın ilk saatlerine kadar alkol alırken yaptıkları gürültü de apartmanın diğer sakinlerini rahatsız etti.
Bunun üzerine üst katta oturan ev sahibi Rasim Kararman"ın (66) oğlu Murat Kararman (32), alt kata inerek arkadaş grubunu uyardı. Gençler gürültü yapmayacaklarını söyleyince, Murat Kararman, evine geri döndü. Birkaç dakika sonra gürültü yine başlayınca, bu kez Murat Karaman"ın annesi Sabahat Karaman (62) kiracısı ve arkadaşlarını uyarmak için aşağıya indi. Yaşlı kadın yukarı kattaki evine uzun süre geri dönmeyince Kocası Rasim Karaman, karısına bakmak için merdivenlerden indiğinde eşini kiracısının kapısının önünde yerde yatarken buldu. 112 Hızır Acil ambulansı ile hastaneye kaldırılmak istenen yaşlı kadın, yolda can verdi. Olay yerine gelen polis kiracı Özgür Şanslı, Pınar Çelik, Yavuz Varoğlu, Gülşah Fenerci, Recep Avcı"yı cinayet şüphesiyle gözaltına aldı. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken Gençler ifadelerinde, Sabahat Kararman"ın kapılarında düşmüş olabileceğini” söylediler. Yaşlı kadının ölüm nedeni Adli Tıp Kurumunun incelemesinden sonra ortaya çıkacak.