Olay, Çeştepe beldesi İnönü Mahallesi'nde müstakil bir evde meydana geldi. Kızı Hatice Yılmaz ile birlikte yaşayan 84 yaşındaki Nazlı Kaynak, dün öğle saatlerinde eve gelen ve kimliği henüz açıklanmayan kişi ya da kişiler tarafından giriş kapısının arkasında önce kalbinden bıçaklandı ardından boğazı kesilerek öldürülüp cesedi evin bodrumundaki odunluğa bırakıldı. Bir müddet sonra eve gelen Hatice Yılmaz evde kan izlerini görünce çığlık atmaya başladı. Eve gelen çevre sakinleri durumu jandarmaya bildirdi.
Olay yerine gelen güvenlik güçleri yaşlı kadının cesedini odun deposunda kanlar içerisinde buldu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda yaşlı kadının şah damarının kesilip kalbinden bıçakla öldürüldüğü belirlendi.
Hunharca katledilen Nazlı Kaynak'ın cesedi otopsi için Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri ismi henüz açıklanmayan iki kişiyi gözaltına aldı. Bu arada yapılan soruşturmalar sonucu cinayette kullanılan bıçağın ele geçirildiği öğrenildi.
Nazlı Kaynak'ın yaşadığı evde daha önce de hırsızlık olayı meydana geldiği, ancak dün meydana gelen olayda yaşlı kadının kuşağında bulunan paraların yerinde olduğu öğrenildi. Kamil, Kemal ve Sami Kaynak ile Hatice Yılmaz'ın annesi olan Nazlı Kaynak'ın cenazesi bugün toprağa verildi. Yaşlı kadının cenaze töreninde yakınları ve torunları fenalık geçirdi.
Yaklaşık 10 yıldır ilk defa gündüz vakti beldede cinayet işlendiğini belirten Çeştepe halkı, yaklaşık 12 bin kişinin yaşadığı beldede karakol kurulmasını istedi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma devam ediyor.