TİED Nazilli Şubesi üyeler, Sümer Mahallesinde oturan ve 7 yıldır felçli olmasından dolayı yürüyemeyen Bedriye Taşpınar"a (75) tekerlekli sandalye hediye etti.
Kendilerine bu tarz bir isteğin geldiğini ve değerlendirmeleri sonucu tekerlekli sandalye verdiklerini belirten Şube Başkanı Coşkun, “Biz Nazilli İşçi Emeklileri Derneği olarak elimizden gelen yardımı her zaman yapmaya hazırız. Emeklilerimizin durumları zaten ortada özellikle bizlere verilen maaşlar yüzde 90"ımızın açlık sınırının çok altında olduğunu göstermektedir. Bizlerde birlik olarak bu sorunlarımızı aşma amacındayız. Emeklilerimizin bu tarz veya herhangi bir sorununu kendisi olabilir ailesinden bir ferdi de olabilir elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Bu duyguları Derneğimizle paylaşan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Derneğimize talepte bulunan Bedriye Taşpınar"ı inceledik ne yapabiliriz dedik ve Dernek tarafından tekerlekli sandalye alabileceğimizin kararını aldık ve Bedriye Teyzemizi mutlu ettik. Onun mutluluğunu derneğimiz olarak bizde paylaşıyoruz” dedi.
Maddi durumu iyi olmadığı için tekerli sandalye alamayan Bedriye Taşpınar da, “Ben 7 yıldır yürüyemiyorum evimden dışarı çıkamıyordum. 7 yılda 2 defa felç geçirdim ve ayaklarım tutmuyordu. Allah razı olsun Emekliler Derneği bana yardım ettiler. Beni en çok Bu hafta evlenecek olan Torunumun düğününe gidebilecek olmam. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.