Nazilli Sümer Park alanında bulunan Lara restaurantta düzenlenen sertifika törenine Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Nazilli Belediye Başkan Vekili Ziya Aksüt, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İş kur Aydın il Müdürü Zafer Alıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü. Faruk Ercan, Nazilli ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Karakaşlı, Ak Parti ilçe Başkanı Ali Ertürk ile kursiyerler ve davetliler katıldı.
Kaymakam Caner Yıldız"ın sertifika töreninden önce yaptığı konuşmada, “Nazilli"de sosyal politikalar ve aktiviteler çok iyi gidiyor. Ancak tüm bu çalışmalar istihdam ile taçlandırılmalıdır. Artık Nhazilli7de çık güzel işler yapılmaya başlandı. Şu anda tüm projelerimiz ısınıyor. Zamanı gelince mısır taneleri gibi patlamaya başlayacaklar. Nazilli"de bir tek kişi dahi işsiz kalmayacak. Hükümetimizde projeleri ile bizleri destekliyor. Nazilli"miz Türkiye"de ve Dünyada yaşlılar merkezi olacaktır. Biz bu konuda çalışmalar yapıyoruz. Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Gerontoloji bölümü İlçemizde çalışma ve araştırma merkezi kurdu. Artık Nazilli"de yaşamak bir ayrıcalık olacaktır. Bu gün yine burada bir sevinç daha yaşıyoruz. İlçemizde çok zor şartlar altında kurulan ve çalışmalarını sürdürmekte olan Okyanus Derneğimizin girişimleri ve çabaları sonucunda açılan Özürlü yaşlı ve Hasta bakım elemanı Kursuna katılan 25 kursiyerimiz 150 saat boyunca Dernek binasında kurslarına devam ederek belge almaya hak kazandılar. İkinci olarak da yine Okyanus Derneğimizin girişimleri sonucunda Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan ve 160 saat devam eden Bilgisayarlı Muhasebe Kursumuzu tamamlayan 40 arkadaşımızda belge aldılar. Ben tüm bu arkadaşlarımızı kutluyorum. Ayrıca bu kursiyerlerimizi yetiştiren öğreticilerimizi de ayrıca teşekkür ediyorum” ifade etti.
Kursiyerlerin belgeleri Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkan Vekili Ziya Aksüt, Cumhuriyet Baş Savcısı Ramazan Solmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Ertürk ve törene katılan protokol üyeleri tarafından tek tek verildi.