Aydın-Denizli yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Yaşlı şahsı çarpan sürücü ise yaşlı şahsı kanlar içinde bırakıp kaçtı.
Kaza saat 22.00 sıralarında Aydın-Denizli Karayolu Köşk Tariş karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ovaköylü olduğu bildirilen 60 yaşlarındaki Mustafa Sezgin bisikleti ile giderken aynı istikamete giden ve plakası tespit edilemeyen bir kamyonet tarafından çarpıldı. Kazada feci şekilde yaralanan yaşlı şahıs başından ve vücudunun değişik yerlerinden yaralanması nedeniyle yol ortasında yatıp kaldı. Yaşlı şahsı çarpan ve kaza esnasında farı kırılan araç ise yaşlı şahsı öylece bırakıp kaçtı. Bu sırada aynı istikamete gitmekte olan ve kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen güvenlik güçlerine ve 112 Acil Servis'e bildirerek yardım istedi. Köşk 112 Acil Servis İstasyonu'nun yaklaşık 150 metre mesafesinde meydana gelen kazada, Köşk'teki ambulansın bir başka vakaya görevlendirilmiş olması nedeniyle talihsiz adam uzun süre ambulans beklemek zorunda kaldı.
Uzun süre hareketsiz bir şekilde yol ortasında yatan şahıs daha sonra olay yerine gelen ambulansla Aydın 82. yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Hastanede yoğun bakım servisine kaldırılan yaşlı şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.
Güvenlik güçleri tarafından el konulan olayda, yaşlı şahsı çarpıp kaçan araç ve sürücüsünün arandığı bildirildi.