Söke'de bir türlü çözülemeyen şehiriçi trafik karmaşası içinden çıkılamaz hal alırken; uygunsuz park edilen araçlar, büyük marketlerin nakliye araçları tehlikeye de davetiye çıkarıyor. Trafik karmaşasından en fazla etkilenenler ise Sökeli yaya vatandaşlar oluyor.
Söke"de yaşanan trafik karmaşasının son kurbanı olan 82 yaşındaki Halil Boyabat, son anda ölümden döndü. Yüksel Yalova Caddesi Demirköprü kesişim noktasında bulunan bir alışveriş merkezi önünde meydana gelen kazada yolun ters tarafına park etmiş aracı geçerken, karşıdan karşıya geçmekte olan yaşlı adamı fark etmeyen Şehiriçi minibüsü yaşlı adama çarptı. Mehmet Koşar yönetimindeki 09 M 2614 plakalı şehiriçi yolcu minibüsünün çarpması ile yere yığılan 82 yaşındaki Halil Boyabat kazayı ucuz atlattı. Olay yerine gelen 112 Acil Servisi ile yaşlı adam Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi"ne götürüldü.
Tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunması ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Vatandaşlar bir acının yaşanmaması için yetkililerin Söke"nin trafik sorununa çözüm bulmalarını istedi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.