Zoe, çocuklardan oluşan ve geçtiğimiz yıl Metallica'nın "Enter Sandman" adlı parçasını çalarak şöhret olan Mini Band adlı grubun gitaristi. Ama küçük kız gitarıyla solo olarak Stratovarius'un Straosfer parçasını döktürünce kendisine milyonlarca hayran edindi.

Zoe'nin pek nadir görülen bu yeteneğini gösteren videonun YouTube'da izlenme sayısı 2 milyonu aştı. Zoe gitarı tutabildiği günden beri bu enstrümanı çalıyor ve son videosu iki yıl önceki video kayıtlarıyla kıyaslandığında, kendisini çok hızlı bir şekilde geliştirdiği anlaşılıyor.

Zoe'nin annesi Colette, "Zoe gerçekten çok heyecan duyuyor; çok sevinçli. Bu yaştaki biri için yeteneğinin kabul edilmiş olması büyük bir başarı. Sanırım bu kadar erken kabul görmek için özel bir yanınız olması gerekiyor ve bu yeteneğin birileri tarafından tanınmış olması gerçekten güzel" dedi.

Bir internet kullanıcısı Zoe'nin son videosunu izledikten sonra, "Mükemmel sağ el, mükemmel sol el. Fevkalade iyi. Her iyi gitarist bunu tamamen şaşırtıcı bulacaktır" diye yazdı.