Sonsuza dek genç, güzel ve idol olarak kalmak... Bu Diana'nın hayali miydi bilinmez ama o hâlâ milyonların biricik " Prenses Diana"sı.
 
Görkemli bir düğünle İngiltere veliahtı  Prens Charles ile evlenen  Prenses Diana evliliği boyunca medyanın en çok ilgi gösterdiği isimlerden biriydi. Diana'nın rüya evliliği masallardaki gibi bitmedi.
 
Diana, eşinin daimi gizli aşkına tahammül edemedi ve  Buckingham Sarayı’nın duvarları ardında yaşananları bir gazeteciye anlattı. ‘Diana’nın Gerçek Öyküsü’ adlı kitapsa evliliğinin sonunun başlangıcı oldu.
 
Medyanın Diana'ya ilgisi  Prens Charles'tan ayrıldıktan sonra da sona ermedi. Diana'nın sevgilisi Dodi El Fayed ile birlikte, Paris’te 31 Ağustos 1997’de geçirdiği trafik kazasında yaşama veda etmesinden de birçok kişi hâlâ medyayı sorumlu tutuyor. Zira çift paparazzilerden kaçmak için otomobille aşırı hız ve ardından da kaza yapmıştı.
 
 
50'NCİ YAŞGÜNÜ İÇİN FACEBOOK SAYFASI
Hayranları Diana'nın 50'nci yaşgünü için bir  Facebook sayfası hazırladı. Tüm bunlar yaşanmasaydı, Diana şu anda nerede olurdu, neler yapardı? Diana'nın hayranları bugün bile bu gibi soruların yanıtını merak ediyor.
 
 
Magazin sitesi high50.com'da da Diana'nın 50'nci yaşgünüyle ilgili birçok yorum yer alıyor. Bu yorumlardan biri psikoterapist Oliver James'a ait. James "Hayatta olsaydı dünyaya farklı bir kadın imajının mümkün olduğunu gösterirdi: 50 yaşında ama hala çekici" açıklamasını yapıyor. Moda tasarımcısı Bruce Oldfield ise "50'nci yaşgününden ve yaşlanmaktan korkacağını hiç zannetmiyorum. Bence 50 yaşına girmiş olmasını eğlenceli bulurdu" diyor.